Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Steinerkoulussa oppii terveen suhteen vaatimuksiin

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Helena kävi peruskoulunsa Helsingin keskustassa. Lukioon siirtyminen Vantaan Seudun steinerkoulun lukioon oli hänelle uusi alku, johon hän on ollut todella tyytyväinen. Parasta koulussa ovat ihmiset ja opiskelua helpottava rento ilmapiiri.

Kun lukioon hakeminen oli ajankohtaista, Helena etsi netistä tietoa eri kouluista. Hän oli kuullut tutuiltaan steinerkouluista ja päätti siirtyä tavallisesta koulusta steinerpedagogiikkaa noudattavaan kouluun kokeilumielessä.

– Olen ollut valintaan tyytyväinen. Sain kumottua steinerkouluihin liittyneet ennakkoluulot heti ensimmäisten kouluviikkojen aikana ja olen tyytyväinen siihen, että olen saanut opiskella täällä, Helena miettii.

Kaikilla on avoin mieli

“Uskon, että tällainen ympäristö, jossa ei ole valtavia paineita ja vaatimuksia, on vaikuttanut siihen, etten tulevaisuudessakaan tule vaatimaan itseltäni liikoja.”

– Koulu sijaitsee kukkulalla keskellä peltoja. Olen ollut aiemmin koulussa Helsingin keskustassa. Täällä pääsee joka päivä pyöräilemään kouluun. Ympäristö ja ympärillä olevat ihmiset ovat tärkeitä tekijöitä. Täällä on avoin mieli kaikilla, Helena kertoo.

Helena uskoo, että jos hän olisi opiskellut lukiossa Helsingin keskustassa, hänen luontosuhteensa ei olisi syventynyt samalla tavalla kuin se on syventynyt Vantaan Seudun steinerkoulussa. Hän uskoo koulun tukevan myös henkistä jaksamista ja opettavan terveellisen suhteen vaatimuksiin.

– Uskon, että tällainen ympäristö, jossa ei ole valtavia paineita ja vaatimuksia, on vaikuttanut siihen, etten tulevaisuudessakaan tule vaatimaan itseltäni liikoja, Helena pohtii.

Oiva paikka ihmetellä maailman asioita

Helenan mielestä Vantaan Seudun steinerkoulu sopii etenkin ihmisille, jotka viihtyvät luonnonläheisissä ja yhteisöllisissä ympäristöissä ja haluavat syventää kädentaitojaan. Toisaalta koulussa on hyvät mahdollisuudet opiskella myös luonnontieteellisiä aineita.

– Jos tykkää rennosta porukasta, jossa ihmetellään hyvällä mielellä maailman asioita ja opiskellaan niitä yhdessä, niin mielestäni tämä on oikein oiva paikka siihen, Helena toteaa.

Vantaan seudun steinerkoulu on peruskoulu- ja lukio-opetusta tarjoava koulu.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi