Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Steinerkoulussa saa yksilöllistä opetusta

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Akseli kävi peruskoulunsa Helsingin Rudolf Steiner -koulussa. Hänelle lukioon jatkaminen oli itsestään selvää, ja Vantaan Seudun steinerkoulu näyttäytyi houkuttelevana vaihtoehtona. Tavallisten lukiokurssien lisäksi steinerkoulussa opiskellaan esimerkiksi paljon taideaineita sekä steinerpedagogiikkaan kuuluvaa liiketaidemuotoa eurytmiaa.

Akseli opiskelee Vantaan Seudun steinerkoulussa kolmatta vuotta. Hän pitää itsestäänselvyytenä sitä, että steinerkoulussa saa olla oma itsensä.

– Täällä jokaiselle löytyy varmasti oma tapa oppia, eikä sen tarvitse olla sama kuin muilla. Itse esimerkiksi opin parhaiten keskustelemalla, kirjoittamalla asioita ylös ja pohdiskelemalla niitä itsekseni, Akseli mainitsee.

“Täällä jokaiselle löytyy varmasti oma tapa oppia, eikä sen tarvitse olla sama kuin muilla.”

Opintomatkoja järjestetään säännöllisesti

– Tykkään monista lukioaineista, kuten historiasta. Tuntuu tärkeältä ymmärtää, miten ennen on eletty, ettei toisteta historiassa tehtyjä virheitä. Muutenkin menneisyyden tutkiminen on kiinnostavaa, Akseli toteaa.

Hän pitää koulun opettajia ammattitaitoisina. Heidän kanssaan pystyy keskustelemaan mieltä askarruttavista kysymyksistä myös oppituntien ulkopuolella. Opinnoissa korostuu myös kansainvälisyys, ja esimerkiksi opintomatkoja järjestetään säännöllisesti.

– Olen itse osallistunut historian kurssiin liittyneeseen Ruotsin-matkalla, saksan kurssilla kävimme Itävallassa ja fysiikan kurssiin liittyvä matka sijoittui CERN:in hiukkaskiihdyttimelle Sveitsissä, Akseli muistelee.

Koulussa ei huku massaan

Vantaan Seudun steinerkoulussa on yhdellä vuosikurssilla noin parikymmentä opiskelijaa, eli koulussa ei huku massaan. Akselin mukaan vuosikurssin kesken vallitsee tiivis ilmapiiri, ja kaikki kuuntelevat toisiaan.

– Tänne kannattaa hakea, koska täällä on moniin muihin kouluihin verrattuna pienet ryhmäkoot ja mahdollisuus saada yksilöllisempää opetusta, Akseli tiivistää.

Vantaan seudun steinerkoulu on peruskoulu- ja lukio-opetusta tarjoava koulu.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.