Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Päivi Söderström: ”Ihan täyden kympin suoritus”

Päivi Söderström asuu miehensä kanssa Lempäälässä kauniilla paikalla järven rannalla. Rannan nuotiopaikalla ovat käytössä kaksi kaunista EcoFurnin Ekotuolia, joihin pariskunta ihastui messuilla. Tuolit pariskunta osti kätevästi Veken Kalusteesta.

Päivi Söderström on asunut koko ikänsä Lempäälässä. Tällä hetkellä hän työskentelee fysioterapeuttina. Päivi on vahvasti mukana myös Lempäälän kunnallispolitiikassa. Pariskunnan koti sijaitsee Lempäälän keskustassa saarialueella.

– On ollut onni, että olemme saaneet tällaisen rantapaikan, jossa yhdistyvät koti- ja mökkitoiminnot, Päivi kertoo.

Ekotuolien ulkonäkö ihastutti

Ekotuoleihin Päivi ja hänen miehensä ihastuivat messuilla käydessään, jossa tuolit olivat esillä. Tuoleissa ihastutti tuolloin eniten niiden ulkonäkö. Ajatus tuolien hankinnasta jäi molempien mieleen muhimaan. Kun Päivin miehen ystävä täytti 70 vuotta, ja pariskunta mietti sopivaa lahjaideaa, muistuivat Ekotuolit mieleen.

– Hankimme heille silloin Ekotuolit. Päätin silloin myös itse, että ostetaan tuolit nyt samaan syssyyn sitten meillekin, Päivi muistelee.

– Tuolit ovat simppelit, mutta kuitenkin niissä on sitä jotain, mikä iskee silmään, hän kuvailee.

Helppo ja yksinkertainen tilausprosessi

Päätettyään hankkia tuolit, lähti Päivi kartoittamaan internetin avustuksella paikkaa, josta voisi tuolit ostaa. Siinä vaiheessa hän törmäsi Veken Kalusteeseen ja päätti hankkia tuolit sieltä.

– Minulla ei ollut aikaisempaa tuttavuutta Veken Kalusteen kanssa, mutta kaikki toimi erittäin hyvin. Veken sivut palvelivat minua erinomaisesti, Päivi summaa.

– Tilausprosessi sujui äärettömän helposti netin kautta. Sain valita värivaihtoehdon ja yksikkömäärän. Sen jälkeen siirryin tilaukseen, maksoin ja sitten tuolit tulivatkin Postin kautta. Kaikki meni ihan nappiin, Päivi kiittelee.

”Veken Kalusteen toiminnasta jäi oikein hyvä ja positiivinen maku”

Kun tuolit tulivat, kokosivat Päivi ja hänen miehensä ne valmiiksi video-ohjeen avulla. Ekotuolit pitää kasassa hamppunaru, eikä tuoli sisällä narun ja puun lisäksi mitään muuta materiaalia. Päivillä ja hänen miehellään tuolit ovat käytössä rannalla nuotiopaikan istuimina.

– Ekotuolit ovat nimensä mukaisesti myös ekologisia. Niissä on käytetty puumateriaalia, ja ne ovat kotimaista tuotantoa. Tuoleissa on simppelisti tämä naru, joten niihin yhdistyy myös merihenkisyys. Sen lisäksi tuolit ovat erittäin hyvät istua, Päivi kuvailee.

– Veken Kalusteen toiminnasta jäi oikein hyvä ja positiivinen maku. Tilausprosessissa kaikki sujui äärettömän hyvin, ja toimitus oli sen kaltainen kuin sen pitikin olla. Kaikki tapahtui nopeasti ja hyvin. Ihan täyden kympin suoritus, Päivi kiteyttää.

Lisätietoa tuoleista löydät täältä.

Perheyritys, joka toimittaa huonekaluja netistä tilattuna kotiinkuljetuksella koko Suomeen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi