Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Umpipakettiauto taipui eläinklinikaksi Verhoomo Sorsassa

Eläinlääkäri Laura Rajakallion umpipakettiautoon syntyi Verhoomo Sorsassa Rajakallion toiveiden mukainen tutkimushoitohuone. Rajakallion mukaan yhteistyö Verhoomo Sorsan kanssa oli saumatonta, ja hänet pidettiin hyvin ajan tasalla projektin etenemisestä.

Petmobiili Oy on liikkuva eläinklinikka, joka tuo eläinlääkärin välineineen lemmikinomistajan kotiovelle. Eläintä voidaan hoitaa joko kotioloissa tai umpipakettiautoon rakennetussa tutkimushuoneessa, jonka varustelusta vastasi Verhoomo Sorsa Oy.

– Tutustuin Verhoomo Sorsaan ruvetessani vuonna 2017 miettimään klinikka-auton teettämistä tai ostamista ja alkaessani selvittää, missä sellaisen pystyisi valmistuttamaan, Rajakallio muistelee.

Auton koko sisustus tehtiin uusiksi

– Verhoomo Sorsa otti yhteyttä laitettuani heille viestiä, että tällainen projekti olisi tarjolla. He pyysivät minut Malmille keskustelemaan projektista, jossa he tekivät koko auton sisustuksen kokonaan uusiksi, Rajakallio kertoo.

“Minua on kuunneltu kaikissa asioissa ja pidetty ajan tasalla siitä, missä mennään.”

Verhoomo Sorsa asensi Petmobiiliin sähköt, eristykset sekä jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmät, jotta autossa pystyy työskentelemään kaikkina vuodenaikoina. Lisäksi auton varusteluun kuuluu muun muassa jääkaappi, mikro, vesipiste, kaapistot ja lääkkeiden säilytykseen tarvittavat laatikostot.

– Teimme hyvin saumatonta yhteistyötä. Minua on kuunneltu kaikissa asioissa ja pidetty ajan tasalla siitä, missä mennään. Aina on vastattu ystävällisesti kysymyksiini asioista, joista en itse niin tiedä, Rajakallio naurahtaa.

Yhteistyöstä ei ole pahaa sanottavaa

Rajakallio on todella tyytyväinen Verhoomo Sorsan kanssa työskentelyyn. Hänellä ei ole yhteistyöstä minkäänlaista pahaa sanottavaa.

– Olen kyllä hyvin tyytyväinen asiakas, koska nyt minulla on toimiva Petmobiili ja eläinklinikka, Rajakallio tiivistää.

Verhoomo Sorsa on hyötyajoneuvojen verhoiluun ja varustamiseen keskittynyt yritys.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi