Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Kosuset ovat tyytyväisiä Vesnomin palveluun jo kahden remontin kokemuksella

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Sirpa ja Pertti Kosunen omistavat vuonna 1977 valmistuneen omakotitalon Varkaudessa. Kosuset ovat asuneet talossa sen valmistumisesta saakka ja pitäneet talosta hyvää huolta. Viimeisimpänä remonttina he halusivat uusia myös käyttövesi- ja lämpöverkon. Kumppaniksi remontteihin valikoitui avaimet käteen -palveluna putkiremontteja toimittava Vesnom Oy.

Kosuset tutustuivat Vesnomiin ensimmäisenä tehdyn käyttövesiremontin myötä. Akuuttia tarvetta remontille ei ollut, mutta alkuperäisten putkien ikä alkoi mietityttää pariskuntaa. Myös tutuilla tapahtuneet putkivuodot jouduttivat päätöstä.

“Putket olivat remonttiin asti ihan alkuperäisiä. Ne menivät pintojen alla, joten haluttiin päivittää ne nykyaikaisiksi, pinnalla kulkeviksi putkiksi. Vuotoja ei ollut, mutta ikää alkoi olla.”

– Putket olivat remonttiin asti ihan alkuperäisiä. Ne menivät pintojen alla, joten haluttiin päivittää ne nykyaikaisiksi, pinnalla kulkeviksi putkiksi. Vuotoja ei ollut, mutta ikää alkoi olla. Tuntui huolettomammalta ajatukselta, että putket kulkisivat pinnalla, Pertti Kosunen kertoo remontin taustoista.

– Tutustuttiin Vesnomiin, kun heidän edustajansa tuli käymään meillä. Siinä rupateltiin ja tutkittiin tarjousta. Katseltiin samalla myös vessan kalusteita. Heidän kauttaan tuli loppujen lopuksi käyttövesiputkien lisäksi myös WC-istuin ja hana.

Myös lämpöverkko päätettiin uusia

Onnistuneen käyttövesiremontin myötä Kosuset päättivät uusia myös talon lämpöverkon. Valmiiksi tutulta yritykseltä oli turvallista tilata seuraavakin remontti, joten Vesnom valittiin remontoimaan myös lämpöverkkoa.

– Ei pelottanut ottaa lämpöverkkoremonttia Vesnomilta. Ehkä siinä olisi vähän säästänyt, jos olisi ottanut “isä, poika ja pakettiauto” -tyyppisen ratkaisun, mutta tässä on nyt kuitenkin iso yritys takana, takuut kunnossa ja työn sai avaimet käteen -periaatteella, Pertti toteaa.

Kosusten lämpöverkkoremontissa vanha yksiputkijärjestelmä korvattiin uudella putkistolla, jossa meno- ja paluuvedet kulkevat omissa putkissaan. Taloon asennettiin myös uudet vesipatterit, joita ei ennen ollut.

“Oli ilo katsella ammattimiesten työskentelyä!”

Sirpa ja Pertti ovat tyytyväisiä sekä käyttövesi- että lämpöverkkoremonttiin. Erityisesti he kiittävät Vesnomin ahkeria työntekijöitä, jotka tekivät työn ammattitaidolla ja aikataulussa. Lämpöverkkoremontin kohdalla aikatauluarvio jopa alittui.

“Nuoret, ahkerat ammattimiehet tekivät kummankin remontin.”

– Nuoret, ahkerat ammattimiehet tekivät kummankin remontin. Oli ilo katsella ammattimiesten työskentelyä!

– Kummankin remontin aikataulut pitivät. Lämpöverkkoremontin kohdalla meille oli kerrottu, että se kestää enintään maanantaista ja torstaihin, ja se tapahtui just eikä melkein! Valmista oli jo keskiviikkoiltana, Pertti kiittelee.

“Takaraivosta hävisi ajatus putkirikoista”

Remonttien myötä pariskunta elää kodissa, jossa putkirikkoja ei tarvitse pelätä. Putket kulkevat pinnalla, joten mahdolliset vuodot on helppo havaita ja ison, piilevän vesivahingon riski pienenee huomattavasti.

“Nyt on turvallinen ja varma olo, kun putket menevät pinnalla. Jos vuotoja tulee, ne on helppo korjata, kun putket eivät ole piilossa.”

– Nyt on turvallinen ja varma olo, kun putket menevät pinnalla. Jos vuotoja tulee, ne on helppo korjata, kun putket eivät ole piilossa, Pertti sanoo.

– Vesnomista meillä on sanottavana pelkkää hyvää! Heiltä saa kokonaisvaltaisen ja turvallisen palvelun, ja tukee vielä kotimaista työtä, pariskunta toteaa tyytyväisenä.

– He hoitavat hommat loppuun saakka. Meille luvattiin sähkösavustin kaupantekijäisiksi, mutta sitä ei alkanut kuulua. Viime viikolla kysäistiin, että miten se on tämän savustimen kanssa. Edustaja kiikutti savustimen henkilökohtaisesti ovelle, ja perjantaina syötiinkin jo savulohta. Jäi hyvä maku suuhun, Pertti naurahtaa lopuksi.

Vesnom Oy on kymmenellä paikkakunnalla toimiva, putkiremontteihin erikoistunut yritys.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi