Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Miika Anttila: ”Täällä annetaan mahdollisuus opetella aloittelijasta ammattilaiseksi”

Miika Anttila työskentelee Vexatecilla rakennustyömiehenä. Erityistä kiitosta Miikalta saa Vexatecin työympäristö – töihin on mukava tulla joka aamu. Työkaverit ovat loistavia, esimiesten kanssa tulee hyvin toimeen ja heille on helppo puhua suoraan.

Vexatec on rakentamiseen, saneeraamiseen ja talotekniikkaan erikoistunut yritys. Miika Anttila toimii Vexatecilla rakennusmiehenä. Hänen tehtäviinsä kuuluvat erilaiset rakennustyömaan työt aina lattiavalusta viimeistelytöihin saakka.

– Olen työskennellyt Vexatecilla nyt reilun vuoden. Päädyin tänne siten, että lähdin Vexatecin toimistolle ihan omasta reippaudestani ja kysyin, että olisiko minulle hommia, Miika naurahtaa.

”Vexatec on työpaikkana varsin loistava”

Ja kyllähän hommia löytyi. Miikan työhistorian aikana on Vexatecin työntekijämäärä tuplaantunut. Työmaiden määrä kasvaa koko ajan. Työmailla ja koko yrityksen sisällä vallitsee hyvä ja rento ilmapiiri.

“Parasta tässä työssä on se, että joka päivä voi päivän päätteeksi todeta sen, että taas on jossakin asiassa kehitytty.”

– Vexatec on työpaikkana varsin loistava. Täältä löytyvät hienot työkaverit, joustavat työajat sekä mielenkiintoiset työtehtävät. Yksi tärkeimmistä asioista on se, että tänne on todella mukava tulla joka aamu, Miika painottaa.

– Työmailla esimiehiltä löytyy tarvittava apu. Esimiehille voi puhua vapaasti. He ymmärtävät perinteistä pientä naljailuakin. Toimiston väki sekä toimitusjohtaja kuuntelevat työntekijöitä, hän kertoo.

Työntekijät aidosti etusijalla

Miika kokee, että Vexatecilla työntekijät ovat aidosti etusijalla ja heidän turvallisuudestaan sekä hyvinvoinnistaan huolehditaan. Kasvavaan yritykseen tarvitaan myös lisää motivoituneita ja ahkeria työntekijöitä.

– Parasta tässä työssä on se, että joka päivä voi päivän päätteeksi todeta sen, että taas on jossakin asiassa kehitytty. Lähdin itsekin näihin hommiin nollapohjalta ja nyt olen täällä ihan täysin normaalina timpurina, Miika toteaa.

– Jos on yhtään halukas tekemään käsillä, ahkera ja innokas opettelemaan uutta, niin Vexatec on hyvä paikka. Täällä annetaan mahdollisuus opetella aloittelijasta ammattilaiseksi, Miika summaa.

Vexatec on rakentamisen, saneerauksen ja talotekniikan joustava ja kustannustehokas ammattilainen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi