Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Tuomas Latvala: ”Työt tehdään täysillä, mutta pikkuinen pilke silmäkulmassa”

Tuomas Latvala työskentelee Vexatecilla työnjohtajana. Työmailla vallitsee rento ilmapiiri – töitä tehdään täysillä, muttei turhan vakavasti tai jäykästi. Työntekijöiden toiveet otetaan Tuomaksen mukaan hyvin huomioon.

Vexatec tarjoaa rakentamiseen, saneeraamiseen ja talotekniikkaan liittyviä palveluita. Yritys on perustettu vuonna 2013 ja se työllistää tällä hetkellä noin 40 henkilöä. Toiminta on kovassa kasvussa, ja viimeisen puolen vuoden aikana on Vexatecilla aloittanut kymmenkunta uutta työntekijää. Yksi heistä on työnjohtajana työskentelevä Tuomas Latvala.

– Toimenkuvaani kuuluu hoitaa asiat työmailla siten, että homma toimii ja tavaraa riittää, jotta työtä pystytään tekemään katkottomasti, Tuomas kertoo.

”Työilmapiiri on erittäin hyvä”

Tuomas aloitti Vexatecilla toukokuussa 2017. Hän kokee, että Vexatecille oli helppo tulla töihin, ja on viihtynyt hyvin. Kasvava yritys tarjoaa työntekijöilleen myös hyvät etenemismahdollisuudet.

– Työkaverit ovat kyllä mukavia ja kaikkien kanssa on tultu toimeen. Työ on ollut monipuolista ja mukavaa, Tuomas toteaa.

Jos on alasta kiinnostunut, niin kannattaa ehdottomasti hakea Vexatecille töihin. Ei tule pettymään.”

– Työilmapiiri on erittäin hyvä ja mukana on sopivasti huumoria. Työt tehdään täysillä, mutta pikkuinen pilke silmäkulmassa niin, ettei mene liian vakavaksi, Tuomas naurahtaa.

Vapautta ja vastuuta

Tuomas kokee Vexatecin työnantajana reiluksi. Esimiehet ottavat työntekijöiden toiveet huomioon mahdollisimman hyvin. Työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin kiinnitetään paljon huomiota. Yhteisiä virkistyspäiviä järjestetään säännöllisesti.

– Omassa työssäni parasta on tietynlainen vapaus, joka työmailla työskennellessä on. Tykkään myös kantaa vastuuta, Tuomas kertoo.

– Vexatecilla pärjää työtä pelkäämätön ihminen, jolla on reipas luonne. Jos on alasta kiinnostunut, niin kannattaa ehdottomasti hakea Vexatecille töihin. Ei tule pettymään, hän summaa.

Vexatec on rakentamisen, saneerauksen ja talotekniikan joustava ja kustannustehokas ammattilainen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi