Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Maventa Reskontravahti toimii saumattomasti osana Easoftia

Easoft on toiminnanohjausjärjestelmä pienille ja keskisuurille asennus-, remontti- ja rakennusalan yrityksille. Käytännössä Easoftia käyttävät yritykset voivat hallinnoida kaikkea liiketoimintaansa liittyvää yhden järjestelmän avulla. Maventa Reskontravahti mahdollistaa sen, että Easoftin asiakkaat voivat seurata myyntilaskujaan suoraan Easoftista.

Easoftin avulla asiakas todella pystyy hallitsemaan koko liiketoimintaansa.

– Koko paketti  – tarjouslaskenta, asiakashallinta, työmaiden aikataulutus, työajanseuranta, työtuntien laskutus, kannattavuusseuranta, työmaiden dokumentointi ja laskutus – on meillä yhdessä pilvipohjaisessa järjestelmässä, kertoo Joona Suomala, yksi Easoftin perustajaosakkaista.

Maventa seuraa laskutusta automaattisesti

Easoftilla on käytössään Maventa Reskontravahti. Kun asiakas luo laskun Easoftissa ja laittaa sen liikkeelle, kulkeutuu lasku Maventan kautta laskutettavalle asiakkaalle halutulla laskutustavalla. Sen jälkeen Maventa seuraa laskun tilaa ja lähettää tarvittaessa muistutukset ja perintäkirjeet.

– Kun meillä on Maventa, niin asiakas voi seurata myyntilaskujen saatavia ilman, että heillä on käytössään mitään toista palvelua. Toisaalta asiakas voi valita vapaasti sellaisenkin tilitoimistopalvelun, mihin meillä ei ole valmiita rajapintoja. Halutessaan asiakas voi hoitaa laskutuksen tietysti myös itse, Suomala sanoo.

Saumaton osa kokonaisuutta

Maventa mahdollistaa sen, että asiakkaan ei tarvitse päivittäistä toimintaa operoidakseen pomppia eri järjestelmien välillä. Yhdestä ja samasta paikasta voidaan siis lähettää laskuja ja nähdä, mikä maksun tilanne milloinkin on ja miltä laskutus näyttää kulloisenkin asiakkaan osalta.

– Reskontravahti toimii niin kuin pitääkin, osana Easoftia, Suomala kiteyttää.

Visma Solutions tuottaa älykkäitä pilvipalveluita, joiden tavoitteena on poistaa liiketoiminnan monimutkaisuutta ja auttaa luomaan yrityksille kasvua.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.