Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Monika Ahlskog, Nooga: ”Netvisor on helppo järjestelmä, jossa on kaikki tarvitsemamme ominaisuudet”

Digitaalinen tilitoimisto Nooga on saanut pilvipohjaisesta Netvisor-järjestelmästä kaikki tarvitsemansa taloushallinnon ja palkanlaskennan ohjelmat yhdessä paketissa. Netvisorista Nooga on saanut muun muassa reaaliaikaiset raportoinnit ja kassavirtaennusteet automatisoidusti ja helppokäyttöisesti.

Nooga on Pietarsaaressa, Vaasassa ja Kokkolassa toimiva moderni ja digitaalinen tilitoimisto, joka työllistää tällä hetkellä 18 henkeä. Nooga aloitti yhteistyön Visman kanssa 2,5 vuotta sitten ottaessaan käyttöön Netvisor-järjestelmän. Netvisor tarjoaa automatisoidun kokonaisuuden taloushallintoon ja palkanlaskentaan.

– Kun valitsimme palveluntarjoajaa, kävimme läpi myös muita vaihtoehtoja. Netvisor kuitenkin nousi niistä ykköseksi, koska se on helppokäyttöinen, pilvipohjainen ja siitä löytyy kaikki tarvitsevamme toiminnot yhdessä paketissa, Noogan toimitusjohtaja Monika Alhskog perustelee.

100-prosenttisesti automatisoitu ja reaaliaikainen järjestelmä

“Netvisoria käyttäessä saa talousalaan liittyvät toiminnot samassa järjestelmässä. Se on näppärä ja monipuolinen ja sen käyttäminen säästää aikaa.”

Noogan kirjanpitäjät ja palkanlaskijat käyttävät Netvisoria päivittäisessä työssään. Suuria etuja Netvisorissa on Noogalle ollut sen 100-prosenttinen automatisoitavuus sekä reaaliaikaiset raportoinnit.

– Saan esimerkiksi hallituksen kokouksiin kassavirran ennusteet ja muut raportoinnit reaaliajassa. Lisäksi se on integroitavissa muihin järjestelmiin, Ahlskog luettelee.

Ahlskog voi lämpimästi suositella Netvisoria muille tilitoimistoille sekä kaikille pienille ja keskisuurille yrityksille.

– Netvisoria käyttäessä saa talousalaan liittyvät toiminnot samassa järjestelmässä. Se on näppärä ja monipuolinen ja sen käyttäminen säästää aikaa. Tärkein ominaisuus Netvisorissa minulle itselleni ovat kuitenkin reaaliaikaiset raportoinnit, Alhskog korostaa.

– On hauskempaa tehdä bisnestä, kun talousasiat ovat hoidossa, Alhskog päättää.

Visma Solutions tuottaa älykkäitä pilvipalveluita, joiden tavoitteena on poistaa liiketoiminnan monimutkaisuutta ja auttaa luomaan yrityksille kasvua.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi