Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

AutoFutur taipuu Fixus Nummelan erilaisiin tarpeisiin

Fixus Nummela käyttää Vitec Futursoftin AutoFuturia hyvin laaja-alaisesti niin korjaamon kuin rengasmyynnin puolella. AutoFutur saa kiitosta erityisesti siitä, miten hyvin ohjelmisto on kasvanut autoalalle ja sen ympärille. Ohjelmistokehittäjät tuntevat alan tarpeet ja ottavat ne tosissaan.

Fixus Nummela koostuu kahdesta eri yhtiöstä, jotka toimivat NVO Varaosamyynnin ja Rengasmarketin alla. Varaosa- ja rengasmyynnin lisäksi kokonaisuuteen kuuluu myös korjaamotoiminta.

– Olemme toimineet tällä tontilla nyt 32 vuotta ja alamme vielä laajentamaan. Kesällä tuohon viereen valmistuu noin 2 000 neliötä lisää tilaa. Tarkoitus on siis pysyä tässä vielä pitkään, kertoo yrittäjä Jari Silfverberg.

AutoFutur on kasvanut autoalalle

“AutoFutur on siitä hyvä, että se on tavallaan kasvanut autoalalle ja autoalan ympärille. Kehittäjät tietävät autoalan tarpeet ja ottavat ne tosissaan.”

Fixus Nummela käyttää AutoFuturia toiminnassaan hyvin laaja-alaisesti. Ohjelmia on modifioitu osittain itse Fixus Nummelan toimesta, mutta kuitenkin niin, että kokonaisuus on rakennettu yhdessä Vitec Futursoftin kanssa.

– AutoFutur on siitä hyvä, että se on tavallaan kasvanut autoalalle ja autoalan ympärille. Kehittäjät tietävät autoalan tarpeet ja ottavat ne tosissaan. Liitäntöjä on tullut koko ajan lisää. Meilläkin mukana ovat kaikki laskutukset ja ostoreskontrat. Rengaspuolella meillä on verkkokauppakin, joka on integroitu AutoFuturiin, Silfverberg sanoo.

– AutoFuturista saamme valmiit materiaalit kirjanpitoa varten. Emme tarvitse erillisiä lippulappuja, vaan riittää, että otamme AutoFuturen aineiston ja lähetämme sen eteenpäin, Silfverberg kiittelee.

“Heillä on todella hyvä tekninen tuki”

Pitkään jatkunut yhteistyö Vitec Futursoftin kanssa on Silfverbergin mukana hyvin sujuvaa.

– Heillä on ollut pitkään samoja henkilöitä töissä, jotka ovat olleet alusta asti mukana. Heidät on oppinut tuntemaan ja heidän kanssaan on helppo olla yhteydessä, Sifverberg kuvailee.

– Heillä on todella hyvä tekninen tuki. Sieltä saa apua aina silloin kun sitä tarvitsee, Silfverberg summaa.

Vitec FuturSoft kehittää johtavia toiminnanohjauksen ohjelmistoja huoltoalalle ja tekniselle kaupalle.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.