Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Annika Hirvi: “VM Carpetilta saa laadukkaita, räätälöityjä mattoja ja ensiluokkaista palvelua”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Visuaalisen markkinoinnin ja somistuksen parissa vuosikymmeniä työskennellyt Annika Hirvi ei ole kelpuuttanut muiden mattovalmistajien mattoja asiakkailleen sen jälkeen, kun hän muutama vuosi sitten tutustui kotimaisen VM Carpetin mattoihin.

Annika Hirven työhuoneen Helsingin Oulunkylässä sijaitsevassa muotialan Fashion Housessa täyttävät herkulliset värit, erikoiset esineet sekä monenmuotoisten materiaalien kirjo. Muun muassa Taideteollisessa korkeakoulussa ja Markkinointi-instituutissa opiskellut Hirvi on työssään tottunut yhdistämään taiteellisen vision sekä kaupallisen ajattelutavan.

– Visuaalinen markkinointi on astetta enemmän kuin somistus. Siinä ei tehdä nättiä nätin takia, vaan siksi, että kauppa kävisi. Siinä otetaan myös ihmisten ostokäyttäytyminen huomioon ja se, mikä niitä ohjaa, visuaalisen markkinoinnin opettajanakin työskennellyt Hirvi selostaa.

“VM Carpetin matoissa tärkeintä ovat laatu ja kotimaisuus”

“Kaikki asiakkaani ovat olleet mattoihin tyytyväisiä eikä niistä ole koskaan tullut reklamaatioita.”

Kolmisen vuotta sitten Hirvi asteli sattumalta VM Carpetin myymälään. Hän mieltyi mattoihin ja vaikuttui niiden laadusta, mutta piti myymälää sekavana. Hän ehdotti mattokauppojen lomassa varovaisesti myymälään uudenlaista somistusta ja yhteistyö alkoi sillä hetkellä. Tällä hetkellä kaikki Hirven asiakkailleen tilaamat matot tekee VM Carpet. Asiakkaita Hirvellä on pelifirmoista yksityiskoteihin.

– VM Carpetin matoissa tärkeintä on laatu ja kotimaisuus. Julkitilamattojen pitää kestää kulutusta ja olla helppohoitoisia. Kaikki asiakkaani ovat olleet mattoihin tyytyväisiä eikä niistä ole koskaan tullut reklamaatioita. Myös VM Carpetin värit ovat kivoja ja niiden suunnittelijat ovat ajan hermolla, Hirvi kehaisee.

“VM Carpetin kanssa kaikki järjestyy”

“Olen voinut ehdottaa vaikka mitä kokoa tai muotoa ja aina minulle vastataan, että “järjestyy!”.”

VM Carpetin kanssa yhteistyö on Hirven mukaan ollut sujuvaa ja helppoa.

– Olen jaloillani äänestäjä ja jos asiat eivät jonkun firman kanssa suju tai toimitukset eivät tule luvattuun aikaan, vaihdan helposti firmaa. VM Carpet on ollut luotettava toimitusten suhteen ja matot tulevat aina ajallaan eikä toimituksissa ole virheitä, Hirvi luettelee.

VM Carpetin mattojen räätälöitävyys on myös avainasemassa julkisten tilojen mattojen vaatimuksissa.

– Olen voinut ehdottaa vaikka mitä kokoa tai muotoa ja aina minulle vastataan, että “järjestyy!”. Kerran jotain tiettyä pinkin sävyä ei ole löytynyt, mutta muuten värivalikoimaa on aivan riittävästi. VM Carpetilla minua vastassa ei ole ollut rautatangon niellyt henkilökunta, vaan olen aina saanut hyvää, ripeää, ensiluokkaista palvelua, Hirvi summaa.

VM Carpet on Lappajärveläinen perheyritys, joka valmistaa ja myy mattoja. Mattoja on valmiina monipuolinen mallisto, jonka lisäksi mattoja toimitetaan myös mittatilaustyönä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.