Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

VIDEO: “VM Carpet tekee perheeseen tarkoitettuja mattoja”

Helsingissä asuvan innovaatiojohtaja Katjan perheessä on neljä lasta ja kaksi koiraa. Kodin matoilta vaaditaankin paljon, ja nimenomaan siksi he ovat hankkineet lähes kaikki kotinsa matot kotimaiselta VM Carpetilta.

Helsingin Viikissä kaksikerroksisessa rivitalossa asuvan Katjan kodissa riittää vilinää ja vilsketta. Ovesta lappaa sisään lapsia lapsen perään, mutta 10-vuotias saluki-rouva Halla ottaa rennosti olohuoneen sohvalla.

– Kun perheessä on neljä lasta, joilla käy kavereita kylässä, ja kaksi koiraa, joilla myös käy kavereita kylässä, niin mattojen kestävyys ja puhdistettavuus ovat erittäin olennaisia asioita, Katja korostaa.

Löydettyään kymmenisen vuotta sitten viidakkorummun avulla kotimaisen VM Carpetin matot, ei perheeseen muita mattoja enää ole tullutkaan. Ison kodin lähes jokaisesta huoneesta löytyy VM Carpetin matto tuulikaapista makuuhuoneisiin – ja jopa parvekkeelta.

– Kriteerimme mattoja kohtaan ovat aika tiukatkin. Ensisijaisesti haemme käytettävyyttä, siivottavuutta ja myös se, että matto pysyy lattiassa, on tärkeää. Silloin se ei pääse liukumaan, ei tarvita liukuesteitä ja matto on turvallisempi, Katja luettelee.

Mattoja moniin tarkoituksiin

Ison kodin lähes jokaisesta huoneesta löytyy VM Carpetin matto tuulikaapista makuuhuoneisiin – ja jopa parvekkeelta.

Katjan kodissa on lyhytnukkamattoja, pitkänukkamattoja sekä myös UV-matto. Osa matoista on räätälöity nimenomaan perheen tarpeisiin.

– Kuulostaa eksklusiiviselta, että matto on muotoonleikattu, mutta se on oikeasti helppo prosessi. Pitää vain mennä mitan kanssa VM Carpetille ja sen jälkeen valita kuosi ja malli, Katja selvittää.

“Mattojen lähtökohtana on perhe”

Erityisen tyytyväinen olen siihen, että matot tulevat Lappajärveltä eikä mistään muualta.

Kun perheeseen kuuluu kuuden ihmisen lisäksi kaksi nelijalkaista ystävää, riittää talossa ylläpitämistä. Myös kodin mattojen pitää olla kestäviä ja helposti puhdistettavia.

– VM Carpetin mattoihin mielestäni tarttuu lika keskimääräistä huonommin. Niiden puhdistus on todella helppoa. Pelkkä imurointi riittää ja välillä pyyhin niitä kostealla. VM Carpetin matoissa lähtökohtana on perhe, nämä ovat perheeseen tarkoitettuja mattoja, Katja uskoo.

Yksi syy laadun ohella siihen, miksi Katjan perhe ei ole vaihtamassa mattojensa valmistajaa, on niiden kotimaisuus.

– Erityisen tyytyväinen olen siihen, että matot tulevat Lappajärveltä eikä mistään muualta.

VM Carpet on Lappajärveläinen perheyritys, joka valmistaa ja myy mattoja. Mattoja on valmiina monipuolinen mallisto, jonka lisäksi mattoja toimitetaan myös mittatilaustyönä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.