Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Kari Airu Vocatumista: ”Täällä on tosi mukava käydä”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Yrittäjä Kari Airu on harrastanut koko ikänsä liikuntaa useiden eri lajien parissa, mutta kuntosaliharrastus löytyi vasta muutama vuosi sitten. Kari käy treenaamassa Pirkkalan Vocatumilla, jossa hän arvostaa ystävällistä vastaanottoa, kätevää treeniohjelmajärjestelmää ja sitä, ettei salilla soi musiikki. Viikonloppuisin mies käy salilla yhdessä vaimonsa kanssa.

“Fillaroidessa ja lasketellessa huomaan selvästi, että minulle on tullut enemmän lihaskuntoa.”

– Toimin yrittäjänä Topi-Keittiöt –organisaatiossa. Olen harrastanut liikuntaa koko ikäni, esimerkiksi uimista, fillarointia ja laskettelua. Aiemmin ajattelin, että kuntosaliharrastus on vähän hölmöä hommaa, mutta sitten vanhempi poikani valmistui personal traineriksi ja teki minulle ensimmäisen ohjelman. Nyt olen käynyt salilla jo pari vuotta, Kari kertaa.

Saliharrastus on osoittautunut mieluisaksi, ja myös kunto on kohentunut.

– Fillaroidessa ja lasketellessa huomaan selvästi, että minulle on tullut enemmän lihaskuntoa. Kestävyyskuntoni on aina ollut hyvä, mutta tässä iässä erityisesti lihaskunnon kehittäminen on tärkeää, Kari muistuttaa.

Salille on näppärä tulla

“Viikonloppuisin käymme salilla yhdessä vaimoni kanssa, sillä tänne pääsee kulkemaan avaimella aamusta iltaan, vaikkei vastaanotto olisikaan auki.”

Kari aloitti harrastuksen toisaalla, mutta Pirkkalaan muuton jälkeen sali vaihtui.

– Kävimme tutustumassa täällä ja totesimme, että täällä on kodikas ja miellyttävä ympäristö, eikä täällä soi musiikki. Kuuntelen muuten musiikkia paljon, mutta salilla en sitä välttämättä halua kuunnella, Kari kertoo.

Yrittäjänä Karilla on mahdollisuus järjestellä aikataulunsa niin, että hän pääsee salille jo päiväaikaa.

– Tulen suoraan töistä tai tien päältä salille ja menen tästä kotiin. Jos menee kotiin ensin, niin sitten saattaa jäädä sohvalle, Kari nauraa.

Kari kertoo, että hänen aiemmalla salillaan oli isommat tilat ja enemmän laitteita.

– Se ei kuitenkaan ole oleellinen asia. Tykkään Vocatumin ilmapiiristä, sillä täällä on intiimimpi tunnelma. Olen ollut kaiken kaikkiaan hyvin tyytyväinen. Täällä saa auton aina hyvin parkkiin. Viikonloppuisin käymme salilla yhdessä vaimoni kanssa, sillä tänne pääsee kulkemaan avaimella aamusta iltaan, vaikkei vastaanotto olisikaan auki.

Kiva vastaanotto ja kätevä avainsysteemi

Vocatumissa Kari arvostaa hyvää asiakaspalvelua ja ystävällistä vastaanottoa.

– Olen itsekin palveluammatissa ja arvostan sitä, että ihmistä tervehditään. Täällä henkilökunta on tosi miellyttävää ja mukavaa. Siltäkin osin olen todella tyytyväinen Vocatumin palveluun, Kari kiittelee.

Myös laitteiden käyttö neuvottiin Karille hyvin salijäsenyyden alkumetreillä.

– Alussa pakettiin kuului myös kehonkoostumusmittaus. Se tuli totta kai tehtyä, ja niistä mittauksista tulee kyllä mielenkiintoisia käyriä. Täällä saa tuloksia aikaan, ja systeemi avaimen kanssa on toimiva. Ei tarvitse muistella, että millä painoilla ja kuinka monta kertaa tehdään. Kaiken kaikkiaan täällä on tosi mukava käydä, Kari kiittelee.

Vocatum on tavallisten ihmisten kuntosali, jossa Personal Trainerin palvelut kuuluvat automaattisesti jäsenhintaan. Jäsenillä on käytössä Wellness Cloud -ohjelmisto, joka sisältää Wellness System -avaimen. Cloudissa voi pitää kirjaa omasta liikkumisesta ja seurata kehittymistä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi