Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Vocatumilla treenaaminen on helppoa

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Päivi Viitasaari on käynyt Pirkkalan Vocatumilla pian vuoden ajan. Treenaaminen on hänen mukaansa helppoa, sillä asiakkaiden kuntosaliohjelmat päivitetään kolmen kuukauden välein PT:n johdolla ja kerran puolessa vuodessa kehitystä tarkkaillaan kuntotestillä ja kehonkoostumusmittauksella. Salillaan Päivi arvostaa rauhallisuutta ja hyvää ilmapiiriä.

“Äitini kävi täällä jo ennen minua, joten hän houkutteli minut Vocatumille. Tänne tulin ja täällä aion pysyäkin”

– Teen työkseni palkanlaskentaa. Jo aiemmin harrastin useamman vuoden kuntosalia ja sitten aloitin kuntonyrkkeilyn. Se harrastus minun piti kuitenkin lopettaa ja halusin löytää tilalle jotakin uutta. Äitini kävi täällä jo ennen minua, joten hän houkutteli minut Vocatumille. Tänne tulin ja täällä aion pysyäkin, Päivi hymyilee.

Kuntosalilla käyminen on tällä hetkellä Päivin pääharrastus, mutta lisäksi sporttinen nainen käy lenkillä ja zumbaamassa kerran viikossa. Kesäisin hän myös rullaluistelee ja pyöräilee.

”Vaihtuva ohjelma piristää”

“Se houkuttelee jatkamaan harrastusta ja pitämään kuntoa yllä, kun tasaisin väliajoin näkee, miten on edistynyt”

Aiemmin Päivin kuntosaliharrastus tyssäsi, kun ohjelma kävi liian pitkäveteiseksi.

– PT teki aiemmalla salilla minulle ohjelman, joka pysyi samana viikosta toiseen. Yhden ohjelman tekeminen oli suhteellisen kallista, eikä ohjelmaa päivitetty lainkaan. Kiinnostukseni kuntosaliharrastukseen lopahti sen myötä, Päivi toteaa.

Vocatumin jäsenyyteen kuuluvat muun muassa PT-palvelut, kolmen kuukauden välein päivittyvä ohjelma ja säännölliset kuntotestit ja kehonkoostumusmittaukset.

– Tämä on tosi kätevä palvelu. Tuloksiakin tulee! Se houkuttelee jatkamaan harrastusta ja pitämään kuntoa yllä, kun tasaisin väliajoin näkee, miten on edistynyt. Myös vaihtuva ohjelma piristää. Vaikka treenaa säännöllisesti, niin muuttuvan ohjelman tuntee. Erilaiset liikkeet käyvät eri lailla lihaksiin, Päivi iloitsee.

”Treenaaminen on tehty niin helpoksi, ettei tästä saa vaikeaa millään”

Laite näyttää kaikki ohjelmat, jotka minulle on tehty. Minä valitsen sen, jonka haluan sinä päivänä tehdä.

Vocatumilla treenaaminen on helppoa. Ovensuussa odottaa päätelaite, johon Päivi ja kuntosalin muut asiakkaat laittavat oman henkilökohtaisen avaimensa.

– Laite näyttää kaikki ohjelmat, jotka minulle on tehty. Minä valitsen sen, jonka haluan sinä päivänä tehdä. Osassa laitteista on avaimenlukija, joka kertoo aina laitteeseen mennessä, kuinka monta toistoa ja sarjaa tehdään ja millä painoilla. Laite myös laskee toistot ja kertoo, mikä liike on seuraavana vuorossa, Päivi kuvailee.

Henkilökunta Pirkkalan Vocatumilla on Päivin mukaan ammattitaitoista ja mukavaa.

– Kaikki liikkeet käydään läpi perusteellisesti aina, kun ohjelmaa päivitetään. Henkilökunta on mukavaa, ja he ovat aina valmiita auttamaan. Jos teen jonkin liikkeen väärin, niin minua tullaan koputtamaan olkapäähän. Ohjaus on ammattitaitoista, Päivi hymyilee.

Myös salin rauhallisuus ja hyvä ilmapiiri ilahduttavat.

– Täällä on rauhallista, ja treeniä saa tehdä omaan tahtiin ohjelman mukaan. Laitteisiin ei tarvitse pahemmin jonotella. Tämä on juuri sellainen kuin mainostetaankin – tavallisten ihmisten kuntosali. Treenaaminen on tehty niin helpoksi, ettei tästä vaikeaa saa millään, Päivi päättää.

Vocatum on tavallisten ihmisten kuntosali, jossa Personal Trainerin palvelut kuuluvat automaattisesti jäsenhintaan. Jäsenillä on käytössä Wellness Cloud -ohjelmisto, joka sisältää Wellness System -avaimen. Cloudissa voi pitää kirjaa omasta liikkumisesta ja seurata kehittymistä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi