Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Teija Holm: ”Yhteisöllinen ja mukava sali”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Teija Holm treenaa Vocatumilla useammalla eri ohjelmalla. Hän arvostaa salin rauhallisuutta ja sitä, että kuulumisia vaihdetaan treenin lomassa. Myös ohjaus ansaitsee kiitoksen. Salille voi tulla luottavaisin mielin.
Teija Holm työskentelee päiväkeskuksessa ja tekee päivätoiminnan ohjaajan työtä.

– Olen aikoinaan harrastanut kuntosalia paljonkin. Juoksen kesät ja talvet säännöllisesti ja nykyään käyn kuntosalilla siinä sivussa. Tulin Pirkkalan Vocatumin asiakkaaksi viime syksynä, kun jouduin muuton myötä vaihtamaan salia, Teija kertaa.

Monipuolista treeniä

“Aina voi mennä kysymään ja aina saa hyvät ohjeet siihen, mikä on turvallisinta.”

Teija treenaa monipuolisesti erilaisia ohjelmia hyödyntäen.

– On esimerkiksi ala- ja ylävartalotreeni ja kaksi aerobista treeniä. Treeneistä tulee lihasvoimaa ala-, keski- ja ylävartaloon. Ylävartalotreeniä olen kuitenkin vähentänyt viime aikoina, Teija kertoo.

Lisäksi Teija käy toiminnallisessa Omnia-treenissä, joka tehdään kuntosalilla kehon omalla painolla apuvälineitä hyödyntäen.

– Mukana on muun muassa nyrkkeilysäkki ja punnerrustanko. Siinä treenissä pystyy tekemään äärettömän paljon kaikkea. Teen yleensä 8–9 liikettä kolmen sarjassa, Teija kuvailee.

Teija on tyytyväinen Vocatumin ohjaukseen ja neuvontaan. Personal Trainer –palvelut kuuluvat jäsenyyteen. Uusiin ohjelmiin on aina tarjolla opastusta.

– Jos on ongelmia, niin katsomme yhdessä, miten liikkeen voisi tehdä oikein. Aina voi mennä kysymään ja aina saa hyvät ohjeet siihen, mikä on turvallisinta. Täällä on loistavat koneet, Teija kiittelee.

Kuulumisia vaihdetaan puolin ja toisin

“Täällä on mukavaa porukkaa, ja salille on kiva ja kotoinen tunne tulla!

Vocatumissa Teija arvostaa salin rentoa ilmapiiriä. Salilla saa uusia tuttavia ja ystäviä.

– Vocatum erottautuu rauhallisuudellaan. Täällä ei ole hälyä, ja jos haluaa kuunnella musiikkia tai radiota, niin omilla kuulokkeilla sen pystyy tekemään. Täällä on mukavaa porukkaa, ja salille on kiva ja kotoinen tunne tulla! Aina vaihdetaan muutama sana puolin ja toisin, ja vastaanoton tytöt kysyvät, että olisiko aika päivittää ohjelmaa, Teija iloitsee.

Tavoitteenaan Teijalla on säilyttää lihaskunto hyvänä, sillä myös juoksuharrastus vaatii sitä. Saliharrastusta kannattaa hänen mukaansa ehdottomasti kokeilla.

– Tänne kannattaa tulla luottavaisin mielin, sillä Pirkkalan Vocatum on yhteisöllinen ja mukava sali. Täällä tavallisenkin ihmisen on sopiva tehdä, eikä tarvitse olla viimeisen päälle, Teija päättää.

Vocatum on tavallisten ihmisten kuntosali, jossa Personal Trainerin palvelut kuuluvat automaattisesti jäsenhintaan. Jäsenillä on käytössä Wellness Cloud -ohjelmisto, joka sisältää Wellness System -avaimen. Cloudissa voi pitää kirjaa omasta liikkumisesta ja seurata kehittymistä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi