Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Jari Myllyoja, Ledistys Oy: Saamme WAGOlta aina tukea ja neuvoja liittyen valaistuksenohjaukseen

Kotimaisia led-valaisimia ammattikäyttöön valmistava Ledistys Oy on toiminut yhteistyössä WAGOn kanssa vuodesta 2017 lähtien. WAGO toimittaa Ledistykselle muun muassa järjestelmiä valaistuksen ohjaukseen, joiden ansiosta Ledistys voi palvella omia asiakkaitaan paremmin. Yhteistyö on myös näkynyt viivan alla, sillä Ledistys on pystynyt lisäämään myyntiään WAGOn avulla.

Muun muassa teollisuuteen, maatalouteen, kauppoihin ja urheilurakentamiseen led-valaisimia toimittava Ledistys Oy on ollut erittäin tyytyväinen WAGOn kanssa tehtyyn yhteistyöhön. WAGO toimittaa Ledistykselle valaisimien ohjausjärjestelmiä.

– WAGO valikoitui muista yhteistyökumppaneista kirsikaksi kermakakun päälle. Yhteistyö on ollut saumatonta ja heidän tekninen osaaminen on korkealla tasolla, Ledistyksen aluemyyntipäällikkö Jari Myllyoja kuvailee.

Parempia valaistusratkaisuja ja myynnin kasvua

WAGO on auttanut tuomaan lisäarvoa Ledistyksen toimintaan.

– Loppuasiakkaamme täytyy saada lisäarvoa siitä, että he hankkivat meidän valaisimiamme. WAGO pystyy toimittamaan Ledistykselle laadukkaita ratkaisuja, joilla me voimme palvella omia asiakkaitamme paremmin.

Konkreettinen lisäarvo taas näkyy suoraan euroissa.

¬ Pystymme lisäämään myyntiämme WAGO avulla, Myllyoja tiivistää.

Tekniikka ja kumppanuus kunnossa

“Se ei pelkästään riitä että on teknisesti hyvä tuote. Myös henkilöstön toiminta ja tekninen osaaminen on tärkeää.”

Vaikka WAGOn tekninen tuote on kunnossa, on yhteistyössä kyse paljon enemmästä.

– Se ei pelkästään riitä että on teknisesti hyvä tuote. Myös henkilöstön toiminta ja tekninen osaaminen on tärkeää. Saamme aina tukea ja neuvoja siihen, miten valaistuksenohjaus kannattaa toteuttaa. Ei ole väliä, kenen hihasta WAGOlla nykäisee, varmasti saamme asiantuntevaa apua, Myllyoja korostaa.

Myllyoja ei kuitenkaan mielellään suosittelisi WAGOa muille.

– En halua suositella sitä kenellekään, sillä haluamme pitää näin hienon yhteistyökuvion eksklusiivisesti itsellämme, Myllyoja virnistää.

– Totta puhuen, WAGOa voi suositella kenelle tahansa, Myllyoja korjaa.

WAGO valmistaa ruuvittomaan, jousivoimaseen liitinteknologiaan liittyviä laitteita ja automaatiojärjestelmiä. WAGO-tuotemerkin takaa löytyy mm. riviliittimiä, rasialiittimiä, piirikorttiliittimiä ja pistoliittimiä. Yritys tarjoaa lisäksi myös elektronisia moduuleja ja I/O-järjestelmiä sekä pilveen tuotettua dataa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi