Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Laadukkaat riviliittimet saapuvat automaattisesti asiakkaalle

Sähkökomponentteja valmistava ja maahantuova UTU Oy hankkii WAGO Finland Oy:ltä tuhansia riviliittimiä vuodessa. UTUlla työskentelevä Markus Kemikangas kertoo WAGOn tuotteiden olevan laadukkaita ja turvallisia. Hän pitää yhteistyökumppania myös helposti lähestyttävänä.

UTU on miltei 100-vuotias perheyritys, ja se valmistaa sähkökeskuksia Ulvilassa sijaitsevalla kojeistotehtaalla. Kemikangas työskentelee Ulvilassa yksikön päällikkönä.

– UTU tekee WAGOn kanssa riviliittimiin ja niiden tarvikkeisiin liittyvää yhteistyötä. Me tilaamme heiltä tuhansia ja tuhansia riviliittimiä vuodessa, Kemikangas kertoo.

Jousiliitintekniikkaan siirtyminen on nostanut tehokkuutta

“Kun meillä hyllyt tyhjenevät, niin siitä lähtee tieto WAGOlle. Heiltä lähtee sitten tulemaan hyllyntäydennystä automaattisesti.”

– Siirtyminen ruuviliitintekniikasta jousiliitintekniikkaan on parantanut paljon asioita ja nostanut hieman meidän tehokkuuttamme, Kemikangas mainitsee.

Kemikankaan mukaan WAGOn jousiliittimet ovat turvallisia, eikä niissä esiinny löysiä liitoksia, toisin kuin ruuviliitoksissa. UTU tilaa WAGOn tuotteita sähköisen tilausjärjestelmän kautta.

– Kun meillä hyllyt tyhjenevät, niin siitä lähtee tieto WAGOlle. Heiltä lähtee sitten tulemaan hyllyntäydennystä automaattisesti. Järjestelmä toimii hienosti, Kemikangas kuvailee.

Helposti lähestyttävä kumppani

Kemikangas pitää WAGOa helposti lähestyttävänä kumppanina, jonka kanssa on helppo toimia. Tyytyväisyyden takaa myös tuotteiden laatu.

– WAGOn liittimiä käytettäessä ei ole kyllä tarvinnut WAGOon liittyviä reklamaatioita tehdä miesmuistiin. Siitäkin tietää helposti, että tuotteet ovat laadukkaita, Kemikangas toteaa.

WAGO valmistaa ruuvittomaan, jousivoimaseen liitinteknologiaan liittyviä laitteita ja automaatiojärjestelmiä. WAGO-tuotemerkin takaa löytyy mm. riviliittimiä, rasialiittimiä, piirikorttiliittimiä ja pistoliittimiä. Yritys tarjoaa lisäksi myös elektronisia moduuleja ja I/O-järjestelmiä sekä pilveen tuotettua dataa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.