Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Välitön ja innostava yhteistyö tuottaa tulosta

Niko Nykänen työskentelee Humap Softwarella myynnin ja markkinoinnin parissa. Humap Software on muutosjohtamiseen liittyvää pilvipalvelua tarjoava yritys, joka on viime vuosina pyrkinyt voimakkaaseen, kansainväliseen kasvuun. Yhteistyöstä AdvanceB2B:n kanssa haettiin muun muassa lisäresursseja.

– Meillä neljän hengen markkinointitiimissämme oli paljon ideoita, joita halusimme toteuttaa. Tarvitsimme avuksi lisäkäsiä nopealla aikataululla, Nykänen kertoo.

Yhteistyökumppaneita kartoittaessa AdvanceB2B Oy erottui edukseen. Tarvetta ei ollut perinteiselle ja tavanomaiselle markkinointi- tai mainostoimistolle vaan kumppanille, joka ymmärtää paitsi kasvupyrkimyksen myös SaaS–toimialan.

Tukea myös sisäiseen työskentelyyn

– Jo arviointivaiheessa osoittautui, että AdvanceB2B:llä oli hyvä koppi siitä, mitä digimarkkinointi tällä hetkellä on. Heillä oli myös ymmärrystä SaaS-yrityksen haasteista ja toimintakentästä, Nykänen huomioi.

“Työskentely on tuloksellista ja tehokasta yhdessä tekemistä.”

Toimialaan liittyvän ymmärryksen lisäksi AdvanceB2B:n etuna oli kiinnostava toimintamalli. Töitä tehdään suunnitellusti ja tavoitteellisesti neljän viikon sykleissä, ja AdvanceB2B:n työntekijät työskentelevät osana yhteistyökumppanin tiimiä.

– Näin ollen yhteistyö tukee myös meidän sisäistä työskentelyämme. Työskentely on tuloksellista ja tehokasta yhdessä tekemistä, Nykänen sanoo.

Toiminta on kirkastunut ja ideoita on enemmän

Verrattuna aikaisempaan tekemiseen Nykäsen mukaan iso muutos on siinä, että tuoreita ideoita on enemmän. Aallonharjalla pysyminen on myös helpompaa, ja benchmarkkauksen myötä saa tarkemman käsityksen siitä, mitä kannattaa tehdä ja mitä ei.

– Toiminnan ja viestin kirkastuminen on selkeä ja konkreettinen hyöty, jota olemme yhteistyöstämme saaneet. Yhteistyömme on ollut välitöntä, innostavaa ja tuloksellista, Nykänen kiittää.

Advance B2B auttaa B2B-yrityksiä tavoittamaan potentiaaliset asiakkaansa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi