Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Kristiina Arala: ”Ainolan työntekijöiden ammattitaito on hyvin luotettavaa”

Helsinkiläinen Kristiina Arala käy säännöllisesti kasvohoidossa Kauneusklinikka Ainolassa. Kiireisen arjen keskellä erilaiset kasvohoidot piristävät. Kristiina kokee, että Ainolaan on aina helppo tulla ja tuttujen ihmisten kanssa mukava olla.

Helsinkiläinen Kristiina Arala työskentelee perhehoitajana. Hän on töissä usein vuorokauden ympäri. Arjen piristykseksi Kristiina käy noin kerran kuukaudessa kasvohoidossa Ainola Kauneusklinikalla.

– Olen 56-vuotias. Minulla on yksi lapsenlapsi, joka on aivan ihana, Kristiina kertoo.

– Kun on niin paljon töissä kotona, niin Ainolassa käymisestä saa piristystä. Se on minulle vähän niin kuin harrastus, hän jatkaa.

“Ainolan työntekijöiden ammattitaito on hyvin luotettavaa ja osaavaa.”

”Tänne on helppo ja mukava tulla”

Kauneusklinikka Ainola tuli Kristiinalle ensimmäistä kertaa tutuksi, kun hänelle soitettiin sieltä ja tarjottiin mahdollisuutta tulla tutustumiskäynnille. Tutustumiskäynnillä Kristiinalle tehtiin kauneushoito sekä analyysi hänen ihostaan. Nyt Kristiina on käynyt Ainolassa säännöllisesti noin parin vuoden ajan.

– Tänne on helppo ja mukava tulla. Jo aulassa on sellainen mukava ja tuttavallinen olotila. Ei tarvitse jännittää, koska tietää mitä tapahtuu, Kristiina kuvailee.

– Ainolan työntekijöiden ammattitaito on hyvin luotettavaa ja osaavaa, Kristiina sanoo.

Selvästi havaittavat vaikutukset

Kristiina on kokeillut Ainolassa muutamia erilaisia hoitoja. Hän kokee, että henkilökunta kertoo hyvin uusista hoidoista ja niiden vaikutuksista. Saadun tiedon perusteella pystyy hän aina päättämään yhdessä hoitajan kanssa, mitä hänen kannattaisi kokeilla. Hoidoilla on ollut selvästi havaittavia vaikutuksia.

– Iho kirkastuu ja tasoittuu. Minulla on ollut kasvoillani maksaläikkiä ja myös ne ovat häipyneet, Kristiina kertoo.

– Tässä iässä haluaa saada ihoa vähän sileämmäksi ja itseään virkeämmän näköiseksi. Sitä ei halua mummoutua ihan vielä, Kristiina naurahtaa.

Ainola Kauneusklinikka, Helsingin Ainola Oy, avasi ovensa asiakkailleen elokuussa 2015. Klinikka sijaitsee Kluuvin Kauppakeskuksen 4. kerroksessa. Yksityinen kauneusklinikka tarjoaa ikääntyvälle iholle yksinkertaisia ja monipuolisia kauneudenhoito- ja ihonhoitopalveluita.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.