Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Sirkka Lindström: “Hoidot ovat kohentaneet koko olemusta”

Ainola Kauneusklinikan kasvohoidot ovat kohentaneet Sirkka Lindströmin ihon kuntoa sekä itsetuntoa. Mukava henkilökunta ja näkyvät tulokset tuovat Sirkan kaipaamaa hyvää oloa ja hyvää mieltä.

Espoolainen Sirkka Lindström istuu Ainola Kauneusklinikan hoitotuolissa ja odottaa kasvohoitonsa alkamista. Pienet tuikut tuikkivat sivupöydällä ja huoneen tunnelma on rauhallinen.

– Nyt on kovat jutut meneillään, olemme tekemässä asuntokauppaa. Olemme etsineet 7 vuotta ja viime viikolla kävimme katsomassa yhtä kämppää. Jätimme tarjouksen ja se napsahti, Sirkka kertoo iloisena.

58-vuotias äiti ja isoäiti elää kiireistä elämää, jonka keskiössä ovat tietenkin neljä pientä lastenlasta.

– Muut ovat menneet minun edelleni aina, varsinkin lapset ja lastenlapset. Jos he vain jotain apua tarvitsevat, perun omia juttujani. Onneksi tuli tällainen, että kyllä itseenkin saa satsata ja kannatti kyllä, Sirkka pohtii kasvohoidoissa käymistä.

“Mielestäni hoidot ovat tuottaneet tulosta”

Lenkkeilyä ja retkeilyä harrastava Sirkka on aina pitänyt kunnostaan ja ulkonäöstään huolta. Vuosi sitten hän sai puhelinsoiton Ainola Kauneusklinikalta ja tarttui tarjoukseen kasvohoidosta.

– Olen ottanut laitehoitoja, jotka vaikuttavat ihon pintaverenkiertoon. Ne tekevät ihosta paljon eloisamman ja kirkkaamman näköisen. Ne tehostavat omaa kollageenintuotantoa ja poistavat ikäryppyjä ja juonteita, Sirkka kertaa.

– Täällä on mukava henkilökunta. Henkilökohtaisen hoitajani kanssa meillä synkkaa tosi hyvin ja hän on ihana. Hoitaja selostaa mitä tekee, mihin se vaikuttaa ja millä aineella. Omasta mielestäni hoidot ovat tuottaneet tulosta.

Hyvää mieltä kasvohoidosta

“Voin suositella ihan lämpimästi ja ihan aidosti. Hoidoista on ollut hyötyä ja olen tullut hyvälle tuulelle ja hyvälle mielelle.”

Kasvohoidoissa käyminen on kasvattanut myös Sirkan omaa tietämystä ihon hoidosta ja hyvinvoinnista. Hän on motivoitunut hoitamaan ihoaan paremmin myös kotona.

– Aina kun lähtee kotoa kun on laittautunut vähän, tuntuu, että hoidot ovat kohentaneet koko olemusta, Sirkka hymyilee.

– Voin suositella ihan lämpimästi ja ihan aidosti. Hoidoista on ollut hyötyä ja olen tullut hyvälle tuulelle ja hyvälle mielelle, Sirkka summaa.

Ainola Kauneusklinikka, Helsingin Ainola Oy, avasi ovensa asiakkailleen elokuussa 2015. Klinikka sijaitsee Kluuvin Kauppakeskuksen 4. kerroksessa. Yksityinen kauneusklinikka tarjoaa ikääntyvälle iholle yksinkertaisia ja monipuolisia kauneudenhoito- ja ihonhoitopalveluita.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.