Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Hyviä ja laadukkaita tuotteita hyvällä hinta-laatusuhteella

Lemminkäinen Talo Oy ja Alutec ovat tehneet yhteistyötä jo useamman vuoden ajan. Alutec toimittaa Lemminkäisen kohteisiin tarvittavia erilaisia alumiini- ja lasirakenteita aina lasikatoista palo-oviin. Toimiva yhteistyö perustuu Alutecin hyvään suunnitteluun, toimitusvarmuuteen sekä tuotteiden laatuun.

– Lemminkäinen Talo Oy rakentaa pääsääntöisesti omaa tuotantoa. Toimimme pääkaupunkiseudulla sekä muualla Suomessa, kertoo vastaavana työnjohtajana toimiva Juha Silvennoinen.

“Kyllä minä suosittelen Alutecia. Se on toimintavarma yritys, joka toimittaa hyviä ja laadukkaita tuotteita hyvällä hinta-laatusuhteella”

 
Yhteistyö Alutecin ja Lemminkäisen välillä alkoi jo useampi vuosi sitten. Vuosien varrella on yhteistyötä tehty monissa kohteissa. Parhaillaan Lemminkäinen rakentaa kahta uutta kerrostalokohdetta, Poijua ja Styyriä, Helsingin Kalasataman Sörnäistenniemeen.
 
– Alutec tekee kohteisiin liikehuoneistojen kiinteät ikkunat, Silvennoinen sanoo.

Kokonaisvaltainen paketti suunnittelusta jälkitöihin

Alutec vastaa erilaisten alumiini- ja lasirakenteiden toimittamisesta ja asennuksesta alusta loppuun saakka. Kokonaisuuteen kuuluvat suunnittelu, mittaus, toimitukset, asennukset ja jälkityöt.
 
– Heiltä tulee koko paketti, Silvennoinen kiteyttää.
 
– Alutec on toimittanut minulle kohteisiin hyvin monenlaisia elementtejä. On lasikattoja, julkisivulaseja, sisäpuolen laseja ja palo-ovia. He toimittavat meille kaikenlaisia rakenteita, mitkä liittyvät ikkuna- tai alumiiniprofiileihin, Silvennoinen summaa.

Hyviä ja laadukkaita tuotteita hyvällä hinta-laatusuhteella

Erityistä kiitosta Alutec saa pätevistä suunnittelijoistaan, toimitusvarmuudestaan sekä tuotteidensa laadusta. Virheitä sattuu harvoin ja tuotteet ovat sopivia.
 
– Alutecilla on erittäin pätevät suunnittelijat ja työnjohto. He ottavat työmaan hyvin haltuun. Aloituspalaverit pidetään ja kaikki käydään mittaamassa ennen tuotantoa. Alutec toimii hyvin ammattitaitoisesti, Silvennoinen kuvailee.
 
– Toimitukset ovat toimineet kaikin puolin. Sovimme tarkat päivät, milloin tuotteet tulevat, Silvennoinen lisää.
 
– Kyllä minä suosittelen Alutecia. Se on toimintavarma yritys, joka toimittaa hyviä ja laadukkaita tuotteita hyvällä hinta-laatusuhteella, Silvennoinen päättää.

Alutec tarjoaa suomalaista alumiini- ja lasirakentamista ympäri Suomen. He toimittavat mm. parveketuotteita, terassilasieja, alumiiniovia ja -ikkunoita.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi