Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Azets tuo varmuuden Kaffa Roasteryn villeimpienkin visioiden toteutukseen

Kaffa Roastery paahtaa kahvia Helsingin Punavuoren paahtimossa parhaimmillaan yli 4000 kg viikossa. Hyvä kahvi ja suomalaisen kahvikulttuurin kehittäminen ovat yrityksen intohimo. Kun Azets vastaa kirjanpidosta, voi Kaffa Roastery keskittyä rauhassa oman ydinosaamiseensa sekä niiden kaikista villeimpienkin visioiden toteutukseen.

Paahtimo ja aivan paahtimon yhteydessä toimiva kahvila työllistävät yhteensä noin 20 henkeä. Kaffa Roastery myy kahvia ja laitteita pääasiallisesti yrityksille niin toimistoihin kuin ravintoloihin. Palveluihin kuuluvat myös erilaiset koulutukset.

– Läpinäkyvyys on toiminnassamme ehkä se kaikista tärkein arvo. Siksi meillä on lasiseinät. Kerromme myös esimerkiksi suoraan, paljonko maksamme kahvista viljelijöille. Olemme hyvin vastuullisia, painottaa Svante Hampf, yksi Kaffa Roasteryn perustajista.

svante

Henkilökohtaista ja nopeaa palvelua

“Azets on vastannut odotuksiimme niin, että voimme nukkua yömme rauhassa, kun joku hoitaa sen tylsän, mutta niin kovin tärkeän puolen liiketoiminnasta”

Azets vastaa Kaffa Roasteryn kirjanpidosta ja palkanlaskennasta. Lisäksi Kaffa Roastery hyödyntää aina tarpeen mukaan myös heidän erilaisia asiantuntijapalveluitaan. Azetsin kaltaisesta isosta talosta löytyy paljon asiantuntemusta.

– Olemme aika villejä sieluja ja teemme villejä sekä hulluja asioita. Kirjanpito ei voi olla yhtä luovaa. Azets on vastannut odotuksiimme niin, että voimme nukkua yömme rauhassa, kun joku hoitaa sen tylsän, mutta niin kovin tärkeän puolen liiketoiminnasta, Hampf hymyilee.

– Vaikka Azets on iso talo, niin välillä tulee kyllä sellainen fiilis, että he olisivat pienempi yritys. Sähköposteihin vastataan nopeasti ja puhelimiin vastataan aina. Meillä on myös samat yhteyshenkilöt, joihin voimme ottaa yhteyttä, Hampf kertoo.

”Luottamus on ehdottomasti tärkeintä”

Azetsin tuoma konkreettinen lisäarvo on Hampfin mukaan juuri se, että hän ja muut Kaffa Roasteryn työntekijät voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa. Tärkeintä yhteistyössä on luottamus.

– Azets tuo taaksemme varmuuden, joka mahdollistaa sen, että pystymme toteuttamaan villeimmätkin visiomme, Hampf iloitsee.

– Kirjanpito on tärkeä ja voimme luottaa siihen, että se on aina ajan tasalla. Luottamus on ehdottomasti tärkeintä, Hampf toteaa.

roastery

Azets tarjoaa asiakkailleen taloushallinnon ulkoistuspalveluja, henkilöstöhallinnon palveluja sekä ohjelmistoratkaisuja.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi