Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

HR Dashboard tuo päätöksenteon lähemmäs työntekijöitä

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy on yliopiston omistama inhouse-yhtiö, joka tuottaa kiinteistöpalvelut kaikkiin Helsingin yliopiston hallinnoimiin kiinteistöihin. Yhtiö työllistää noin 300 työntekijää. Azetsin kanssa tehtävän yhteistyön avulla päätöksentekoa on saatu vietyä lähemmäs työntekijöitä.

Yliopisto kilpailutti palkkahallinto- ja HR-järjestelmät vuonna 2017. Kilpailutuksen voitti Azets, jolta on sen jälkeen hankittu Helsingin yliopiston kiinteistöpalveluiden palkkapalvelut, HR-järjestelmät, M2-matkalaskujärjestelmä ja kaikki nämä yhdistävä CoZone Discover -ohjelmisto. Käytännössä CoZone Discover tuo älykkäät taloushallinnon ja HR:n dashboard-ratkaisut tiedolla johtamisen tueksi.

– CoZone Discoverilla on tällä hetkellä äärimmäisen iso merkitys pitkän tähtäimen henkilöstösuunnitelman ja koulutussuunnitelman tekemisessä. Pystymme luomaan sen avulla erilaisia trendejä ja esimerkiksi ennustamaan eläköitymisiä, kertoo Helsingin yliopiston kiinteistöpalveluiden hallintojohtaja Sari Hänninen.

– Saamme sieltä myös koulutus- ja osaamistietoja, joita pystymme hyödyntämään. Olemme hyödyntäneet saatavaa dataa hyvin paljon, Hänninen jatkaa.

Azetsin palvelualttius ja osaaminen korostuu

“Äärimmäisen paljon näissä palveluissa korostuu juuri Azetsin ihmisten palvelualttius ja osaaminen.”

Hänninen kokee, että CoZone Discover vastaa juuri niitä tarpeita, joita kiinteistäpalveluilla tällä hetkellä on. Kokonaisuutta voidaan myös kehittää tulevien tarpeiden mukaan.

– Azets on auttanut meitä siinä, että päätöksentekoa on saatu vietyä lähemmäs työntekijöitä. Järjestelmä toimii esimiesten tukena niin, että he saavat sieltä tarvittavan tiedon aina helposti ja nopeasti, Hänninen sanoo.

– Järjestelmät ovat aina järjestelmiä. Palvelu koostuu järjestelmien ja palvelua tuottavien työntekijöiden yhteistoiminnasta. Äärimmäisen paljon näissä palveluissa korostuu juuri Azetsin ihmisten palvelualttius ja osaaminen, Hänninen painottaa.

Azets tarjoaa asiakkailleen taloushallinnon ulkoistuspalveluja, henkilöstöhallinnon palveluja sekä ohjelmistoratkaisuja.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.