Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Aleksi Valta: “Suosittelen Best-Caravania lämpimästi kaikin puolin”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Aleksi Valta on turkulaisen kolmilapsisen perheen isä. Perheellä on Valtarent -niminen perheyritys, joka vuokraa minibusseja sekä tulevaisuudessa myös matkailuautoja. Ensimmäinen matkailuauto hankittiin Turun Best-Caravanilta marraskuussa 2016.

“Kun huomasin, että Best-Caravanilla oli meille entuudestaan tuttu ja turvallinen mies töissä, niin alkoi päätös auton hankinnasta ja ostopaikasta olla selvä”

– Hankimme Best-Caravanilta Fiat Sunlight A72 -matkailuauton vuosimallia 2016. Tähän saakka olemme keskittyneet pääsääntöisesti minibusseihin. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että valikoimaamme tulee myös matkailuautoja, Aleksi Valta kertoo.

Kun Valtarent Oy oli päättänyt hankkia ensimmäisen matkailuautonsa, törmäsi Aleksi Best-Caravanin mainokseen internetissä. Mainoksesta Aleksi huomasi hänelle entuudestaan tutun myyjän, Jouni Juvosen, siirtyneen läheiseen Best-Caravanin Turun toimipisteeseen.

– Kun huomasin, että Best-Caravanilla oli meille entuudestaan tuttu ja turvallinen mies töissä, niin alkoi päätös auton hankinnasta ja ostopaikasta olla selvä, Aleksi muistelee.

Kokemus vuokraustoiminnasta vakuutti

Tutun myyjän lisäksi Best-Caravanin valintaan vaikutti myös vuokraustoiminta. Best-Caravan vuokraa matkailuautoja ja vaunuja myös itse ja kyseinen auto oli ollut Best-Caravanilla vuokrauskäytössä. Sen myötä Aleksista tuntui luontevalta hankkia jo entuudestaan vuokrauskäytössä ollut matkailuauto.

– Jos Best-Caravan itse vuokraa samaa autoa, niin on se hyväksi todettu vuokra-auto. Saimme samalla kuulla myös heidän kokemuksensa vuokra-alalta. Yksi yritystoiminnan kannalta tärkeä seikka oli alv-vähennyskelpoisen auton löytyminen, Aleksi sanoo.

– Annoimme vaihdossa aiemman retkeilyautomme. Vaihtoauton toimituksen suhteen Best-Caravanilla oltiin hyvin joustavia. Saimme pitää vaihtoautoa vielä kaksi kuukautta kauppojen jälkeen. Sen jälkeen toimitimme sen heille sovitussa kunnossa, Aleksi lisää.

“Hän vastaa puhelimeen oli kello mitä tahansa”

Auto varusteltiin Best-Caravanin puolesta valmiiksi vuokrausta varten ennen luovutusta. Luovutuksen jälkeenkin on Aleksi omien sanojensa mukaan saanut apua aina sitä tarvitessaan.

– Huoltopuolella on tällainen nuori kaveri töissä, joka osaa palvella asiakkaita. Olen soitellut hänellekin todella paljon, kun uuden auton käytössä on ollut opeteltavaa ja pohdittavaa. Hän vastaa puhelimeen oli kello mitä tahansa. Jouluna soitin hänelle aatonaattona vielä melko myöhään illalla ja hän vastasi. Ongelma ratkottiin ja matka jatkui, Aleksi kuvailee.

– Tällainen ominaisuus on todella tärkeä, kun puhutaan yritystoiminnasta, Aleksi painottaa.

“Meidän välillämme vallitsi molemminpuolinen luottamus”

“Kokemus oli kaikin puolin miellyttävä. Toiminta oli rehtiä ja reipasta.”

Best-Caravanin kanssa asioimista Aleksi kuvailee yleisesti jämptiksi sekä suoraviivaiseksi. Kaupat saatiin tehtyä melko nopeasti verrattuna Aleksin aiempiin kokemuksiin, jolloin autokaupoissa oli saattanut mennä joskus puolikin vuotta.

– Kokemus oli kaikin puolin miellyttävä. Toiminta oli rehtiä ja reipasta. Meidän välillämme vallitsi molemminpuolinen luottamus, joka ilmeni muun muassa joustavuutena vaihtoauton suhteen. Luottamus on tärkeä tekijä, Aleksi kiteyttää.

– Olen oman elämäni aikana ostanut ja myynyt tähän mennessä jo kymmeniä autoja. Suosittelen Best-Caravania lämpimästi kaikin puolin. Heillä on ammattitaitoinen henkilökunta!

Best-Caravan Oy myy monien eri merkkien matkailuautoja ja -vaunuja. Yritys edustaa Euroopan eniten myytyjä merkkejä. Best-Caravanilta löydät erilaisiin käyttötarkoituksiin ja erilaisille budjeteille sopivia vaihtoehtoja. Uusien autojen ja vaunujen lisäksi löytyy myös vaihdokkeja. Toimipisteitä on Hyvinkäällä, Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Espoossa. Huolto- ja korjauspalvelut ovat saatavilla kaikille merkeille. CaravanMarketin valikoimiin kuuluvat niin varaosat kuin retkeilyvarusteetkin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.