Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Luotettavaa, nopeaa ja ystävällistä palvelua Best-Caravanilta

Seija Kajanto asuu miehensä kanssa Pirkanmaan Pirkkalassa. He ovat innokkaita asuntovaunuilijoita, ja matkustavat joka kuukausi jonnekin, yleensä vähintään kuudeksi yöksi kerrallaan. Nykyään vaunuilu onnistuu myös talvisin, sillä he ovat hankkineet Best-Caravanilta talvikäyttöön varustellun asuntovaunun.

Pariskunta tutustui Best-Caravaniin mentyään yrityksen Tampereen liikkeeseen kiertelemään ja katselemaan vaunuja. Toisella käyntikerralla tarkoitus ei ollut ostaa uutta vaunua, mutta tunnissa kaupat oli tehty. Uudessa vaunussa on yhdistetty keittiö ja olohuone, erillissängyt sekä mahdollisuus lisävuoteisiin. Erityisesti vakuutti Alde-vesikeskuslämmitysjärjestelmä.

“Liikkeessä kun käy, niin on kuin omaan kotiin menisi. Kysymyksiin vastataan ja apua saa tarvittaessa.”

– Aina ei viitsi olla kotona, vaan haluamme matkustella ja nähdä asioita. Uusi vaunu on hieman aiempaa isompi ja talvikäyttöön valmistettu, Seija kertoo.

– Olimme ensimmäistä kertaa vaunulla liikkeellä talviolosuhteissa joulun aikaan ja huomasimme, että se lämpenee tunnissa kylmissäkin olosuhteissa. Todella hyvä ja lämmin vaunu, ja etenkin lattialämmitys on mukava jaloille, hän jatkaa.

”Haluan suositella yritystä kenelle tahansa”

Vaunun lisäksi myös Best-Caravanin asiakaspalvelu on ollut moitteetonta – palvelu on nopeaa, luotettavaa ja ystävällistä.

– Liikkeessä kun käy, niin on kuin omaan kotiin menisi. Kysymyksiin vastataan ja apua saa tarvittaessa. Esimerkiksi uuden vaunumme ominaisuuksista saimme tunnin opastuksen, Seija kertoo.

– Ripeys, luotettavuus ja asianmukaisuus tulevat Best-Caravanista ensimmäisenä mieleen. Palvelu on erittäin ystävällistä, ja kyllä minä haluan suositella yritystä kenelle tahansa. Suosittelenkin jo nyt, missä vain olemmekin vaunun kanssa liikkeellä, hän sanoo lopuksi.

Best-Caravan Oy myy monien eri merkkien matkailuautoja ja -vaunuja. Yritys edustaa Euroopan eniten myytyjä merkkejä. Best-Caravanilta löydät erilaisiin käyttötarkoituksiin ja erilaisille budjeteille sopivia vaihtoehtoja. Uusien autojen ja vaunujen lisäksi löytyy myös vaihdokkeja. Toimipisteitä on Hyvinkäällä, Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Espoossa. Huolto- ja korjauspalvelut ovat saatavilla kaikille merkeille. CaravanMarketin valikoimiin kuuluvat niin varaosat kuin retkeilyvarusteetkin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.