Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Nopeaa ja luotettavaa palvelua

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Hoitoalan yrittäjä Heikki Kallioinen asuu perheineen Uudessakaupungissa. Heikki ja hänen naisystävänsä Sirkka Roininen matkustelevat paljon. Heikin matkailuautolla he tekevät reissuja niin Keski-Eurooppaan kuin Pohjoismaihinkin. Matkailuauto on hankittu Turun Best-Caravanista, joka on sen jälkeen vastannut myös auton huolloista.

– Matkailuautolla liikumme paljon Keski-Euroopassa. Viime kesänä olimme esimerkiksi viisi viikkoa Italiassa. Olemme käyneet myös esimerkiksi Norjassa, Heikki Kallioinen summaa.

“Heillä on iloinen ja huumorintajuinen meininki. Minulle ei tyrkytetä mitään, vaan kaikki lähtee siitä, mitä minä olen vailla ja mitä minä haluan.”

Best-Caravan tuli Heikille tutuksi alun perin hänelle tutun myyjän kautta. Heikki oli ostanut ensimmäisen matkailuvaununsa häneltä. Kun myyjä siirtyi töihin Best-Caravanille, siirtyi Heikkikin samalla Best-Caravanin asiakkaaksi.

– Siirryin hänen perässään Best-Caravanille ja siellä on tultu siitä eteenpäin käytyä, Heikki kertoo.

“Heidän työn jälkensä on hyvää”

Heikki on ollut Best-Caravanin asiakas nyt noin neljä vuotta. Vuosien mittaan huollettiin ensin matkailuvaunua ja sitten uutta matkailuautoa. Heikki on hankkinut Best-Caravanista myös erilaisia tarvikkeita. Tarvikevalikoima on hänen mielestään monipuolinen.

– Se kertoo jotain, että asun Uudessakaupungissa, mutta ajan aina Best-Caravanille Turkuun asti. Luotan heihin, Heikki naurahtaa.

– Heidän työn jälkensä on hyvää. Huoltojen ja erilaisten ratkaisujen suhteen käytetään luovaa ajattelua. Heillä on sellainen Pelle Peloton-tyylinen huoltomies, joka keksii asioihin luovia ratkaisuja, Heikki kertoo.

“Heillä on iloinen ja huumorintajuinen meininki”

Best-Caravanin asiakaspalvelua Heikki kuvailee hyväksi. Hänen toiveitaan on otettu huomioon sekä huolto- että myyntipuolella. Apu on ollut aina tarvittaessa saatavilla myös puhelimitse.

– Heillä on iloinen ja huumorintajuinen meininki. Minulle ei tyrkytetä mitään, vaan kaikki lähtee siitä, mitä minä olen vailla ja mitä minä haluan. Mitään ei ruveta myymään väkisin, Heikki kuvailee.

Erityisen tyytyväinen Best-Caravanin toiminnassa Heikki on luotettavuuteen. Sovituista asioista pidetään kiinni. Lisäksi hän arvostaa nopeaa palvelua. Huoltoaika löytyy usein nopeasti ja asiat myös hoidetaan nopeasti.

– Se mitä on sovittu, niin on myös tehty. Olen suositellut Best-Caravania muillekin!

Best-Caravan Oy myy monien eri merkkien matkailuautoja ja -vaunuja. Yritys edustaa Euroopan eniten myytyjä merkkejä. Best-Caravanilta löydät erilaisiin käyttötarkoituksiin ja erilaisille budjeteille sopivia vaihtoehtoja. Uusien autojen ja vaunujen lisäksi löytyy myös vaihdokkeja. Toimipisteitä on Hyvinkäällä, Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Espoossa. Huolto- ja korjauspalvelut ovat saatavilla kaikille merkeille. CaravanMarketin valikoimiin kuuluvat niin varaosat kuin retkeilyvarusteetkin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi