Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Asiallista ja rehellistä kaupantekoa

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Porilainen Hannu Kangas lähtee asuntovaunureissuille vaimonsa ja perheen koiran kanssa. Harrastus on ollut osa perheen elämää jo pidemmän aikaa. Kolmannen oman vaununsa Kankaat ostivat Tampereen Best Caravanista. Hannun mukaan kaupanteko Best Caravanilla on rehellistä ja luotettavaa, ja vaunu sopii varusteluiltaan pariskunnan tarpeisiin.

Hannu on tehnyt 35 vuoden uran pelastustoimissa ja toimii nyt kuljetusyrittäjänä. Karavaaniharrastus on ollut mukana elämässä jo pidemmän aikaa.

– Aloitimme harrastuksen vuokravaunuilla. Nyt ostimme kolmannen oman vaunumme Tampereen Best Caravanista. Alun perin lähdimme katselemaan vailla tarkoitusta. Nämä kauppatilanteet ovat vähän sellaisia, että tavara ja ostaja vain kohtaavat toiseensa, Hannu toteaa.

”Kauppa syntyy vain tekemällä”

“Best Caravanilla asiakasta tullaan vastaan ja vaihtoehtoja esitellään”

Kankaat menivät Tampereen liikkeen pihaan, ja heitä vastaan tuli Hannun mukaan asiallinen kauppamies.

– Siellä kokee olevansa asiakas. Moni asiakas tulee pihaan ja kiertelee katselemassa. Kauppa syntyy vain tekemällä, ja myyjällä pitää olla oikea ote asiaan. Best Caravanilla asiakasta tullaan vastaan ja vaihtoehtoja esitellään, Hannu teroittaa.

Kankaat tekivät alun perin kaupat toisesta vaunusta, joka olisi ollut 6,5 metriä pitkä ja näppärä liikutella myös kaupunkioloissa.

– Siinä kuitenkin kävi niin, että kaikki oli jo sovittuna valmiiksi, kun myyjä ilmoitti, että vaunussa oli käynyt murtovarkaita. Oli hienoa, että meille rehellisesti ilmoitettiin, ettei vaunu ole ihan sellainen kuin puhuttiin, Hannu kiittelee.

Kankaat päättivät purkaa kaupat ja vaihtaa Hobby-vaunun Adria Classica 743-malliseen.

– Tämä on hyvä vanhemman parin vaunu. Takana on iso makuuhuone ja vaunussa on tilava wc. Emännälle on tärkeää, että keittiöratkaisu on toimiva ja siellä on iso jääkaappipakastin. Tämä on kuitenkin hieman liian iso omiin tarpeisiimme, ja olemme jo suunnitelleet, että keväällä voisimme ostaa sellaisen, jota alun perin suunnittelimme, Hannu visioi.

Vaunu koiranomistajan tarpeisiin

Asiakas voi luottaa siihen, että myyjä on katsonut vaunun kunnon omalla asiantuntemuksellaan

Kankaiden asuntovaunukaupoissa huomioidaan myös perheen laivakoira, jota Hannu leikkisästi nimittää vaunukoiraksi.

– Meillä on pieni koira, joka sopii hyvin vaunuelämään. Koiraperheeseen ei voi hankkia sellaista vaunua, jossa on ilmalämmitys, sillä se puhaltaa koirankarvat ilmaan. Koiran omistajille sopii paremmin vesi-, sähkö- tai kaasulämmitys.

Best Caravanin toiminnasta Hannulle on jäänyt hyvä mielikuva.

– Sinne voi mennä luottavaisesti, vaikkei tuntisi vaunun rakenteita ja tekniikkaa. Asiakas voi luottaa siihen, että myyjä on katsonut vaunun kunnon omalla asiantuntemuksellaan. Best Caravanilla on ymmärretty asiakkaan merkitys, ja asenne on oikea. Palvelua uskaltaa suositella kaverillekin, Hannu kertoo.

Best-Caravan Oy myy monien eri merkkien matkailuautoja ja -vaunuja. Yritys edustaa Euroopan eniten myytyjä merkkejä. Best-Caravanilta löydät erilaisiin käyttötarkoituksiin ja erilaisille budjeteille sopivia vaihtoehtoja. Uusien autojen ja vaunujen lisäksi löytyy myös vaihdokkeja. Toimipisteitä on Hyvinkäällä, Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Espoossa. Huolto- ja korjauspalvelut ovat saatavilla kaikille merkeille. CaravanMarketin valikoimiin kuuluvat niin varaosat kuin retkeilyvarusteetkin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.