Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

”Best Caravanin palvelu on asiallista, reilua ja sutjakkaa”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Nina Hemmingillä ja Erkki Moilasella on ollut jo useamman vuoden oma vaunu, joka on ollut sijoitettuna Riihimäen Lempivaarassa. Muutama kuukausi sitten pariskunta vaihtoi vaununsa asuntoautoon. Sekä vaunu että auto ostettiin Espoon Best Caravanista, jonka palvelua Nina ja Erkki kehuvat sutjakkaaksi ja hyväksi.

– Best Caravan on tullut meille tutuksi kavereiden kautta. He ostivat sieltä aikoinaan vaunun, ja sitten mekin innostuimme. Vaunu oli meillä Lempivaarassa, eikä sitä vedetty juurikaan. Nyt ostimme myös auton Best Caravanista. Reissuilla meillä on mukana 17-vuotias tytär ja pieni koira. Lisäksi meillä on pari kaveria, joiden kanssa yleensä liikutaan, Nina kertoo.

Pariskunta on kierrellyt reissuillaan läheisiä paikkoja Suomessa. Uusi asuntoauto tulee olemaan myös talvikäytössä. Ensi kesälle suunnitellaan reissua Baltian maihin.

Auton varustelu vakuutti

Palvelualttius on kohdillaan, sillä meiltä tultiin heti kysymään, että miten voi auttaa

Syksyllä 2016 Nina ja Erkki menivät Best Caravanin liikkeeseen katselemaan erilaisia asuntoautovaihtoehtoja. Kaupat syntyivät pullakahvien lomassa.

– Menimme liikkeeseen katselemaan ja meille tarjottiin kahvia ja pullaa. Best Caravanin palvelu on asiallista, reilua ja sutjakkaa. Palvelualttius on kohdillaan, sillä meiltä tultiin heti kysymään, että miten voi auttaa. Sitten sopiva auto sattui kohdalle, Nina kertaa.

Aiemmin Ninalla ja Erkillä oli vuosimallin 2012 Hobby 720 –vaunu. Vastikään hankittu auto on Bürstner 661 vuodelta 2004.

– Vaihdoimme uudemmasta vaunusta vanhempaan autoon. Jos joskus tulevaisuudessa innostumme, niin voimmehan me vaihtaa vielä uudempaan. Auto vastaa ainakin vielä todella hyvin meidän tarpeisiimme, Nina ja Erkki pohtivat.

– Minulla oli mielessä vaatimuksia, joita halusin asuntoautolta. Halusin, että autossa on automaattivaihteet, laskettava yläsänky, hyvä tuuletus ja ikkuna vessassa. Tässä on kaikki, ja auto on ollut vain yhdellä omistajalla aiemmin. Lopulta ne pullakahvit tulivat kalliiksi, mutta olemme olleet todella tyytyväisiä, Nina hymyilee.

Best-Caravan Oy myy monien eri merkkien matkailuautoja ja -vaunuja. Yritys edustaa Euroopan eniten myytyjä merkkejä. Best-Caravanilta löydät erilaisiin käyttötarkoituksiin ja erilaisille budjeteille sopivia vaihtoehtoja. Uusien autojen ja vaunujen lisäksi löytyy myös vaihdokkeja. Toimipisteitä on Hyvinkäällä, Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Espoossa. Huolto- ja korjauspalvelut ovat saatavilla kaikille merkeille. CaravanMarketin valikoimiin kuuluvat niin varaosat kuin retkeilyvarusteetkin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi