Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

“Homma toimii hyvin!”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Pentti Vesala hankki ensimmäisen caravanvaununsa 70-luvulla. Hän on vuosien varrella vaihtokauppaa tehneenä vaihtanut autoja useamman kerran. Pentti tuumi, että edellinen vaunu oli jo sen verran vanha, että oli aika päivittää se uuteen. Viides vaunu löytyi Best-Caravanilta Sikajuhlien messujen yhteydessä.

– Olen aikaisemmin ostanut asuntovaununi yksityishenkilöiltä. Nyt oli ensimmäinen kerta, kun ostin vaunun liikkeestä. Myyjä Tommi Myllärinen oli asiallinen kaveri, tuusulalainen Vesala muistelee ostotilannetta.

Pentti päätyi vuoden 2010 Soliferin 480 malliin, joka on kompakti kahdelle henkilölle sopiva vaunu. Uuden vaunun varusteisiin kuuluu muun muassa lattialämmitys ja kiinteä vessa. Vesala on yhdessä vaimonsa kanssa todennut vaunun olevan riittävä heidän kahden reissuille.

“Vastaanotto Hyvinkäällä on ollut hyvä ja siellähän on kaikki palvelut pesusta saunaan. Olemme kyllä olleet tyytyväisiä.”

“Voin suositella muillekin”

Pentti joutui tekemään reklamaation ensimmäisestä vaunusta, jonka hän osti Best-Caravanilta. Hänen mukaansa asia korjattiin hyvin ja hän oli kaikkinensa tyytyväinen kaupantekoon.

– Myyjä oli todella asiallinen ja osasi suhtautua reklamaatioon hyvin. Voin hyvin suositella Best-Caravania muillekin.

“Vastaanotto on ollut hyvä”

Pentti on käynyt Hyvinkään huoltopisteellä ja asioinut muutaman kerran varaosaliikkeen puolella. Hän kehuu Hyvinkään tiloja

– Vastaanotto Hyvinkäällä on ollut hyvä ja siellähän on kaikki palvelut pesusta saunaan. Olemme kyllä olleet tyytyväisiä, Vesala kommentoi.

Best-Caravan Oy myy monien eri merkkien matkailuautoja ja -vaunuja. Yritys edustaa Euroopan eniten myytyjä merkkejä. Best-Caravanilta löydät erilaisiin käyttötarkoituksiin ja erilaisille budjeteille sopivia vaihtoehtoja. Uusien autojen ja vaunujen lisäksi löytyy myös vaihdokkeja. Toimipisteitä on Hyvinkäällä, Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Espoossa. Huolto- ja korjauspalvelut ovat saatavilla kaikille merkeille. CaravanMarketin valikoimiin kuuluvat niin varaosat kuin retkeilyvarusteetkin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.