Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Mikael ja Ulla Lehtinen: ”Meidän kokemuksemme on ollut erittäin hyvä!”

Mikael ja Ulla Lehtinen ovat asioineet Best-Caravanin Turun toimipisteellä jo useamman vuoden ajan. Pariskunta huollattaa Best-Caravanilla asuntoautonsa asuintiloja. Ulla ja Mikael ovat erittäin tyytyväisiä saamaansa hyvään ja ystävälliseen palveluun.

Mikael ja Ulla Lehtinen ovat reissanneet matkailuautollaan nyt noin kymmenen vuoden ajan. Reissuja on tehty niin Lappiin kuin Marokkoonkin. Matkoillaan pariskunta on kiertänyt katselemassa erilaisia nähtävyyksiä aina hienoista linnoista ja kirkoista Auschwitziin. Ulla ja Mikael ovat molemmat iältään yli 70-vuotiaita, mutta he aikovat olla tien päällä vielä ainakin 15 vuoden ajan.

– Kilometrejä on kymmenen vuoden aikana tullut noin 165 000, Mikael summaa.

– Nähtävyydet ovat olleet sellaisia, mihin ei lentokoneella päästä. Nämä kymmenen vuotta ovat olleet todella antoisaa aikaa. Meillä on aina mukanamme koira, joka toimii vahtina. Sellainen kahden ja puolen kilon puudeli, Ulla kertoo.

”Tämähän oli lottovoitto, kun saimme tänne Turkuun Rapido-huollon”

“Täällä on hyvä palvelu ja erittäin ystävällisiä ihmisiä, jotka auttavat heti, kun apua pyytää”

Ennen asuntoauton hankkimista pariskunnalla oli käytössään asuntovaunu. Asuntoauton he päättivät hankkia eläkkeelle jäätyään noin kymmenen vuotta sitten. Asuntoautolla liikkuminen oli heille vaunuun verrattuna helpompaa. Pariskunta huollattaa Rapido-merkkisen asuntoautonsa sisätiloja Best-Caravanin Liedon toimipisteessä.

– Me olemme kokeilleet monen eri firman ja liikkeen palveluita ja todenneet tämän meidän kannaltamme parhaaksi paikaksi. Täällä on hyvä palvelu ja erittäin ystävällisiä ihmisiä, jotka auttavat heti, kun apua pyytää, Mikael kuvailee.

– Joissakin muissa liikkeissä on tuntunut siltä, että asiakas unohdetaan heti, kun raha saadaan käteen, Mikael sanoo.

– Tämähän oli lottovoitto, kun saimme tänne Turkuun Rapido-huollon. Huolto on toiminut hyvin. Aina kun on toiveita esittänyt, niin ne on täytetty, Ulla lisää.

”Avun saa todella äkkiä”

Vuosien varrella on autoon tehty tavallisia asuintilaan liittyviä huoltotöitä. Huoltotöiden lisäksi pariskunta on hankkinut Best-Caravanista myös erilaisia tarvikkeita aina tarpeen mukaan. Yksi viimeisimmistä hankinnoista on uusi peruutuskamera, jonka Best-Caravan myös asentaa paikoilleen.

– Kun soitan ja sanon, että on kiire, niin saan ajan usein välittömästi. Ja huolto myöskin pelaa varattuna aikana. Jos on kiire, niin töitä tehdään vaikka illalla. Täällä ei katsota tunteja, että milloin työt loppuvat, Mikael kiteyttää.

– Moni vioista on myös usein itse aiheutettuja. Jos esimerkiksi talvisaikaan ei tyhjennä vesiputkistoa, niin se jäätyy. Seuraavalla kerralla kun lähtee ajamaan, niin huomaa, että jaaha. Avun saa todella äkkiä, että pääsee jatkamaan matkaa, Ulla kertoo.

”Meidän kokemuksemme on ollut erittäin hyvä!”

“Olemme neuvoneet monta tuttavaamme tänne Best-Caravanille ja uusia asiakkaita on meidän kauttamme tullutkin”

Best-Caravanin palvelua pariskunta kuvailee nopeaksi, asialliseksi ja luotettavaksi. Henkilökunta on ammattitaitoista ja palvelualtista, eikä heillä ei ole koskaan niin kiire, etteivät he ehtisi auttaa.

– Olemme neuvoneet monta tuttavaamme tänne Best-Caravanille ja uusia asiakkaita on meidän kauttamme tullutkin, Mikael hymyilee.

– Me olemme pitäneet Best-Caravanista, emmekä aio vaihtaa sitä pois. Meidän kokemuksemme on ollut erittäin hyvä!

Best-Caravan Oy myy monien eri merkkien matkailuautoja ja -vaunuja. Yritys edustaa Euroopan eniten myytyjä merkkejä. Best-Caravanilta löydät erilaisiin käyttötarkoituksiin ja erilaisille budjeteille sopivia vaihtoehtoja. Uusien autojen ja vaunujen lisäksi löytyy myös vaihdokkeja. Toimipisteitä on Hyvinkäällä, Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Espoossa. Huolto- ja korjauspalvelut ovat saatavilla kaikille merkeille. CaravanMarketin valikoimiin kuuluvat niin varaosat kuin retkeilyvarusteetkin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi