Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Olavi Pernu: “Niin myynnin kuin huollonkin osalta olen saanut erinomaista palvelua”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Kuopiossa asuva Olavi Pernu hankki ensimmäisen matkailuautonsa noin 15 vuotta sitten. Viimeisimmän autonsa hän osti noin nelisen vuotta sitten. Kaikista auton koriin liittyvistä huoltotoimenpiteistä on siitä eteenpäin vastannut Best-Caravan. Olavi on ollut saamaansa palveluun erittäin tyytyväinen.

Olavi sekä hänen vaimonsa ovat kiertäneet matkailuautollaan niin Suomea kuin Norjaakin. Suomi on Olavin omien sanojen mukaan kierretty ristiin ja rastiin sekä pitkin ja poikin. Useat reissut kohdistuvat pohjoiseen ja Lappiin.

– Lastenlasten ja vävyjen kanssa on tehty kalareissuja Lappiin, jolloin olemme asuneet aina viikon kerrallaan matkailuautossa, Olavi Pernu kertoo.

Asiantuntevaa ja täsmällistä työskentelyä

“Olen ollut erittäin tyytyväinen!”

Viimeisimmän matkailuautonsa Olavi osti nelisen vuotta sitten Best-Caravania edeltäneeltä yritykseltä, jonka yritystoiminnan Best-Caravan sittemmin osti. Kuluneiden neljän vuoden aikan on Best-Caravan vastannut kaikista matkailuauton koriin liittyvistä huoltotöistä. Lisäksi Olavi on ostanut autoonsa myös erilaisia tarvikkeita, kuten grillin ja kalusteita.

– Best-Caravanin asiantuntevuus merkkikohtaisissa asioissa vakuutti, Olavi sanoo.

– Aikataulullisesti kaikki asiat on hoidettu sovitusti. Myös sellaiset yhteydenotot, jotka on luvattu tehdä meille päin, on tehty hyvin. Olen ollut erittäin tyytyväinen!

“Niin myynnin kuin huollonkin osalta olen saanut erinomaista palvelua”

Matkailuauton talli sijaitsee noin 100 metrin päässä Best-Caravanin Kuopion toimipisteestä ja yksi suurimmista hyödyistä Olaville onkin toimipisteen läheisyys. Apua tarvittaessa ei matka huoltoon ole siis pitkä. Best-Caravanin asiakaspalvelua Olavi kuvailee hyväksi ja yrityksen toiminta saa häneltä kokonaisuutena kiitettävän arvosanan.

– Niin myynnin kuin huollonkin osalta olen saanut erinomaista palvelua, Olavi kiittelee.

Pitkäaikaisen asiakassuhteen myötä on Best-Caravanin henkilökunnan ja Olavin välille syntynyt hyvä yhteisymmärrys. Olavi on myös suositellut Kuopion Best-Caravania muille tuttavilleen, joilla on samanmerkkinen matkailuauto kuin hänellä itsellään.

– Olen muutamalle merkkikäyttäjälle suositellut, että kannattaa huoltoasioissa tätä Kuopion toimipistettä käyttää!

Best-Caravan Oy myy monien eri merkkien matkailuautoja ja -vaunuja. Yritys edustaa Euroopan eniten myytyjä merkkejä. Best-Caravanilta löydät erilaisiin käyttötarkoituksiin ja erilaisille budjeteille sopivia vaihtoehtoja. Uusien autojen ja vaunujen lisäksi löytyy myös vaihdokkeja. Toimipisteitä on Hyvinkäällä, Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Espoossa. Huolto- ja korjauspalvelut ovat saatavilla kaikille merkeille. CaravanMarketin valikoimiin kuuluvat niin varaosat kuin retkeilyvarusteetkin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi