Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Olkkonen osti kaksi autoa vuoden sisään

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Riihimäkeläinen Pertti Olkkonen päätti hankkia itselleen menopelin matkoille ympäri Suomea. Hän löysi syksyllä 2016 itselleen sopivan matkailuauton Best-Caravanilta Hyvinkäältä. Harrastusinto kasvoi ja kesällä 2016 auto päivitettiin uudempaan, vuoden 2013 Caradoon.

– Alkuperäisenä ajatuksena oli, että vaihtaisin uudempaan malliin vuonna 2018, kun viime kesänä messuilla myyjä teki hyvän tarjouksen tästä. En viitsinyt enää odotellakaan. Kaverit sanovat, että tämä malli on asuntoautojen mersu, kun tässä on niin hyvä kori, Pertti hymähtää.

Pertillä oli 80-luvulla asuntovaunu, mutta nyt hän on innostunut reissaamaan kumppaninsa kanssa matkailuautolla. Olkkonen on matkustellut autolla pitkin Suomea ja kesällä 2016 kilometrejä kertyi 4000.

– Nyt on hyvä auto käytössä. Se on mieluinen, riittävä ja parempi ajaa kuin aikaisempi, eläkkeelle siirtynyt Pertti kertoo.

“Kaikki toimii hyvin”

“Best-Caravanilla on miellyttävää porukkaa niin myynnissä, tarvike- kuin varaosapuolella”

Pertti kiittelee Best-Caravanilta saamaansa hyvää palvelua. Koska hän asuu Riihimäellä, on auton pesumahdollisuudet lähellä.

– Kouluarvosanaksi antaisin yhdeksän ja puoli. Best-Caravanilla on miellyttävää porukkaa niin myynnissä, tarvike- kuin varaosapuolella.

Autojen hinta-laatusuhde kolahti

“Kaikki on sujunut oikein mukavasti ja autojen hinta-laatusuhde on ollut kohdallaan”

Olkkosen mukaan kaupanteko kaikkinensa sujui hyvin alusta loppuun molemmilla kerroilla, kun hän on ostanut auton.

– Kahdet kaupat on tullut vuoden sisään. Kaikki on sujunut oikein mukavasti ja autojen hinta-laatusuhde on ollut kohdallaan, Pertti kommentoi.

Best-Caravan Oy myy monien eri merkkien matkailuautoja ja -vaunuja. Yritys edustaa Euroopan eniten myytyjä merkkejä. Best-Caravanilta löydät erilaisiin käyttötarkoituksiin ja erilaisille budjeteille sopivia vaihtoehtoja. Uusien autojen ja vaunujen lisäksi löytyy myös vaihdokkeja. Toimipisteitä on Hyvinkäällä, Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Espoossa. Huolto- ja korjauspalvelut ovat saatavilla kaikille merkeille. CaravanMarketin valikoimiin kuuluvat niin varaosat kuin retkeilyvarusteetkin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi