Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Reissuille Best-Caravanin kautta

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Eläkkeellä oleva Pekka Vilhunen aloitti karavanaariharrastuksen noin vuosi sitten ystäväpariskunnan innoittamana. Hän ja hänen naisystävänsä Irmeli Kataja ovat käyneet useilla reissulla Suomessa ja tulevaisuudessa he ovat aikeissa suunnata myös ulkomaille. Asuntoauton huollossa, reissuvalmisteluissa ja varustelussa auttaa Best-Caravan, jonka palveluihin Pekka on tyytyväinen.

Pekka löysi matkailuautoharrastuksen hyvinkääläisen ystäväperheen kautta.

– Heillä on ollut matkailuauto jo monta kymmentä vuotta ja he matkustavat Espanjaan joka kevät pariksi kuukaudeksi. He houkuttelivat meidät Best-Caravanin tapahtumaan, jossa tarjottiin makkaraa ja käristettyä villisikaa. Kävimme tapahtumassa kahtena vuonna, Pekka kertoo.

Karavaanarikärpänen puraisi toisella kerralla, ja Pekka aloitti auton etsinnän. Vihdoin elokuussa 2015 löytyi Mercedes-Benz Bürstner, ja harrastus sai alkaa.

Apu löytyy välittömästi

“Viat on aina löydetty ja korjattu asiallisesti ja nopeastikin.”

Karavaanarielämä alkoi viikon mittaisella Savon reissulla, jolloin Pekka huomasi, että auton jääkaapin toiminnassa oli häikkää.

– Vein Savosta takaisin tullessani auton katsottavaksi Best-Caravanille. Siellä huomattiin, että mikropiiri oli rikki. Vika korjattiin ja sen jälkeen kaikki toimi hyvin. Tänä kesänä jääkaappi alkoi taas reistailla, ja käännyin jälleen Best-Caravanin puoleen. Tällä kertaa jääkaapin sulake oli palanut.

Pekan mukaan palvelu Best-Caravanilla on kohteliasta ja ystävällistä, ja tarvike- ja varaosavarastot ovat hyvät.

– Viat on aina löydetty ja korjattu asiallisesti ja nopeastikin. Tänä kesänä huolto onnistui nopealla aikataululla saman päivän aikana, Pekka muistelee.

Best-Caravanilla saa auton reissukuntoon

“Kaikilla huoltoasemillakaan ei ole mahdollisuuksia näihin toimenpiteisiin. Best-Caravanin tarjoama palvelu on tosi hyvä ja ilmainen, ja käytämme sitä mieluusti hyväksi.”

Huolto- ja korjaamopalveluiden lisäksi Pekka ja Irmeli käyvät reissulle lähtiessään täyttämässä matkailuautonsa puhdasvesitankin ja palatessaan tyhjentämässä kemiallisen wc:n ja harmaat vedet huoltopisteellä, joka sijaitsee Hyvinkäällä Best-Caravanin yhteydessä.

– Kaikilla huoltoasemillakaan ei ole mahdollisuuksia näihin toimenpiteisiin. Best-Caravanin tarjoama palvelu on tosi hyvä ja ilmainen, ja käytämme sitä mieluusti hyväksi. Sinne voi mennä itsenäisesti milloin vain. Ensimmäisellä kerralla meitä tietysti neuvottiin, Pekka kertoo.

Pekka aikoo käyttää Best-Caravanin palveluja myös tulevaisuudessa. Kauppaa on käyty ja hierottu asuntoauton varustelujen tiimoilta.

– Olen ajatellut, että ostaisin paremmat nojatuolit, aurinkopaneelit ja ilmastointilaitteet jossain välissä. Olen jo ostanut polkupyörätelineet heiltä. Meillä on suunnitelmissa lähteä pariksi kuukaudeksi Espanjaan. Jatkossa haluamme myös käydä tutustumassa Saksan viinitiloihin ja -tupiin ja matkata myös Ranskaan. Tämän kesän olemme harjoitelleet asuntoautoilua Suomessa. Matkailuautoilu on mukavaa puuhaa ja karavaanarit ystävällistä porukkaa, Pekka tiivistää.

Best-Caravan Oy myy monien eri merkkien matkailuautoja ja -vaunuja. Yritys edustaa Euroopan eniten myytyjä merkkejä. Best-Caravanilta löydät erilaisiin käyttötarkoituksiin ja erilaisille budjeteille sopivia vaihtoehtoja. Uusien autojen ja vaunujen lisäksi löytyy myös vaihdokkeja. Toimipisteitä on Hyvinkäällä, Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Espoossa. Huolto- ja korjauspalvelut ovat saatavilla kaikille merkeille. CaravanMarketin valikoimiin kuuluvat niin varaosat kuin retkeilyvarusteetkin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.