Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

VIDEO: Setälät “Kannattaa käydä ensin Best-Caravanilla ja mennä vasta sitten muualle”

Olavi ja Laila Setälä Lempäälän Sääksjärveltä aloittivat asuntovaunuharrastuksen jo 1970-luvun alussa. Alun perin oli päätetty, että vanhalla asuntovaunulla matkustetaan niin kauan kuin intoa harrastamiseen riittää, mutta pariskunnan käytyä katsomassa Best-Caravanin tarjontaa, syttyi polte päivittää uudempaan vaunuun.

Setälät ovat vuosien varrella kiertäneet asuntovaunuineen ympäri Suomea Ahvenanmaata myöten. Nuorempana suosikkimatkakohde oli Lappi, ja nykyään he tekevät muutaman matkan kesässä.

– Olimme jo miettineet, että uutta asuntovaunua emme enää hanki, kun törmäsimme Best-Caravanin internet-sivuilla houkuttelevan näköiseen yksilöön ja ajattelimme, että käydään nyt sitten katsomassa. Se olikin niin sopiva, että siitähän piti hieroa kauppaa, Olavi naurahtaa.

Best-Caravanin asiakkaita jatkossakin

“Palvelu oli todella miellyttävää, meidät otettiin avosylin vastaan heti paikalle tullessa.”

Best-Caravaniin pariskunta tutustui kunnolla uuden vaunun myötä, vaikka yritys oli huomattu jo Hyvinkään Karavaanipäivillä. Heidät vakuutti Best-Caravanin todella tasokas asiakaspalvelu.

– Palvelu oli todella miellyttävää, meidät otettiin avosylin vastaan heti paikalle tullessa. Kun palvelu pelaa noin hienosti, käytämme yrityksen palveluja varmasti tulevaisuudessakin. Best-Caravanin Tampereen toimipiste huoltaa jatkossa asuntovaunumme ja palveluyhteistyö jatkuu, Olavi kertoo.

– Best-Caravan on poikennut muista aiemmin käyttämistämme asuntovaunu- ja asuntoautoyrityksistä siten, että asiakaspalvelu oli todellakin sellaista, ettemme ole vastaavaa ennen nähneet. Vaikka uudessa vaunussa oli joitakin pieniä puutteita, kaikki järjestyi hienosti. Kotona esimerkiksi huomasimme radion etupaneelin olevan kateissa. Soitettuani myyjälle minulle kerrottiin, että ei hätää, teillä on hetken päästä radion etupaneeli. Pian soitettiinkin takaisin, että sen voi tulla hakemaan, Olavi hymyilee.

A-luokan palvelua

“Me saimme sieltä hienoa palvelua ja luulemme, että niin saavat muutkin”

Vaunun he hakivat paikan päältä katsastettuna ja viimeisen päälle laitettuna. Best-Caravanin palvelua he kuvailevat kiitettäväksi.

– Ei siitä ole kahta sanaa, ihan uskomattoman hyvää palvelua. Asuntovaunun ostoa harkitseville sanoisimme, että käykää ensimmäiseksi kysymässä Best-Caravanista ja menkää vasta sitten muualle. Me saimme sieltä hienoa palvelua ja luulemme, että niin saavat muutkin, pariskunta sanoo lopuksi.

Best-Caravan Oy myy monien eri merkkien matkailuautoja ja -vaunuja. Yritys edustaa Euroopan eniten myytyjä merkkejä. Best-Caravanilta löydät erilaisiin käyttötarkoituksiin ja erilaisille budjeteille sopivia vaihtoehtoja. Uusien autojen ja vaunujen lisäksi löytyy myös vaihdokkeja. Toimipisteitä on Hyvinkäällä, Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Espoossa. Huolto- ja korjauspalvelut ovat saatavilla kaikille merkeille. CaravanMarketin valikoimiin kuuluvat niin varaosat kuin retkeilyvarusteetkin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi