Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Taija ja Jouni Best Caravanista: ”Ei me muualla enää asioida”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Taija Järvelä-Välimäki ja Jouni Välimäki ovat molemmat eläkkeellä ja harrastavat koiria. Karavaanikärpänen puraisi pariskuntaa kolmisen vuotta sitten. Kesällä 2016 Taija ja Jouni vaihtoivat aiemman autonsa tehokkaampaan ja avarampaan Pirkanmaan Best Caravanilla. Palvelu liikkeessä pelasi, ja uuteen autoon mahtuvat niin koirat kuin lapsenlapset.

– Kasvatamme koiria. Meillä on omana seitsemän koiraa, joista osa asuu muualla, Taija kertoo.

Pariskunta osti ensimmäisen autonsa kolme vuotta sitten. Auto oli heidän mukaansa todella pieni, joten he vaihtoivat sen isompaan Pirkkalan Best Caravanilla. Pariskunnan asuntoautoreissuilla on mukana niin koiria kuin lapsenlapsiakin.

– Se oli juhannuksen aatonaatto 2016, kun ostimme tämän auton. Halusimme vaihtaa käytännöllisempään autoon, jossa olisi enemmän tilaa. Menemme reissuille aina niin, että meillä on muutama koira ja lapsi mukana, Taija kertoo.

Apua Best Caravanista ja karavaanarikonkareilta

“Siinä talossa on hyvä ja lämmin vastaanotto. Tuntuu kuin kotiin menisi!”

– Asioimme Pirkkalan Best Caravanissa Matti Saaren kanssa. Ensimmäisen kerran poikkesimme sinne sattumalta ihan vain katsomaan autoa. Vaimo ihastui tähän autoon, jonka sitten ostimme, Jouni kertoo.

– Siinä talossa on hyvä ja lämmin vastaanotto. Tuntuu kuin kotiin menisi! Sinne voi soittaa, jos on kysyttävää ja se, mitä myyjä lupaa, myös pitää. Meillä ei ole moitittavaa ja olemme poikenneet liikkeessä muissakin yhteyksissä. Ei me enää muualla enää asioida, se on se meidän vakipaikka, Taija iloitsee.

Pariskunta on ehtinyt viettää karavaanielämää vasta muutaman vuoden ajan. Harrastus tarjoaa jatkuvasti uutta opittavaa ja elämyksiä.

– Karavaanariporukka on positiivinen ja kauhean mukavaa. Lapsille järjestetään tapahtumia ja kaikki pitävät toisistaan huolta, Taija kertoo.

Jotkut harrastukseen liittyvät varusteet ovat tuottaneet pariskunnallle päänvaivaa ja johtaneet hauskoihinkin tilanteisiin, mutta apua on löytynyt aina.

– Olemme tällä saralla aloittelijoita. Harrastuksen alussa emme esimerkiksi osanneet käyttää markiisia oikein, mutta sitten opimme sen naapureilta leirintäalueella. Olemme kuunnelleet konkareita, pariskunta hymyilee.

Auto sopii koiraharrastajille

Pariskunnan vakipaikka sijaitsee Virroilla Vankkurimännikön karavaanialueella.

– Kerroimme Best Caravanille mennessäni, että millainen pariskunta olemme ja että meillä on myös koiria. Vanha auto jäi sinne vaihdossa. Ostamamme auto on vähän vanhempi, mutta se ei harmita meitä, sillä tilat ovat hyvät. Uusien autojen tilaratkaisut eivät oikein sytyttäneet meitä, koska meillä on aina niin isoja otuksia mukana. Tässä on iso tila koiria varten, Taija nauraa.

Taija ja Jouni tekevät jopa kauppareissuja autollaan.

– Pidämme auton sisutuksesta ja avaruudesta. Lisäksi auton moottori on sellainen, että siinä on tehoja. Aiemman auton kanssa olimme ikään kuin tukkona tiellä, Jouni muistelee.

Best-Caravan Oy myy monien eri merkkien matkailuautoja ja -vaunuja. Yritys edustaa Euroopan eniten myytyjä merkkejä. Best-Caravanilta löydät erilaisiin käyttötarkoituksiin ja erilaisille budjeteille sopivia vaihtoehtoja. Uusien autojen ja vaunujen lisäksi löytyy myös vaihdokkeja. Toimipisteitä on Hyvinkäällä, Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Espoossa. Huolto- ja korjauspalvelut ovat saatavilla kaikille merkeille. CaravanMarketin valikoimiin kuuluvat niin varaosat kuin retkeilyvarusteetkin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi