Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

VIDEO: Unto Savolainen luottaa Best-Caravaniin

Unto Savolainen, eläkeläinen Pohjois-Karjalan Outokummusta, osti ensimmäisen asuntovaununsa vuonna 1993 ja on siitä lähtien harrastanut karavaanimatkailua. Hän oli Best-Caravanin asiakas jo silloin, kun se tunnettiin Karavaani Pitkäsenä. Untolla on yrityksestä lämpimiä muistoja alusta asti.

Unton aiempi matkailuauto oli ostettu Karavaani Pitkäseltä ja nykyiseen hän vaihtoi Best-Caravanin aikaan. Unto kertoo olevan itsestään selvää, että asuntoautot ostetaan Best-Caravanin Reijo Jauhiaiselta.

– Hän on niin luotettava ja rehti ihminen. Kaikki on sujunut aina hyvin. Kun vaihdoimme nykyiseen autoon, Reijo sanoi, että aja sillä ja jos löytyy vikoja, ne korjataan. Se lupaus on myös pitänyt. Olen ollut tyytyväinen, eivätkä asiakassuhteet katkea, jos yhteistyö toimii näin hyvin. Niin kauan kuin Reijolta voi asuntoautot ostaa, en mene muualle, Unto sanoo.

“Best-Caravanin kanssa asioidessa on sellainenkin etu, että takuut toimivat varmasti.”

Palvelut omaa luokkaansa

Unto on saanut tarjouksia myös muista karavaaniyrityksistä, mutta Best-Caravanin palvelut ovat omaa luokkaansa. Heidän asiakkaanaan auton saa esimerkiksi käydä pesemässä ilmaiseksi ja pisteitä löytyy ympäri Suomea. Samat palvelut toimivat kaikkialla, vaikka auton olisi ostanut toisesta toimipisteestä.

– Nämä ovat hienoja ratkaisuja. Best-Caravanin kanssa asioidessa on sellainenkin etu, että takuut toimivat varmasti. Yksityiseltä ostettaessa ei vastaavaa turvaa olisi. Voi tulla äkkiä kallis auto, jos jotain ongelmia ilmenee, Unto tietää.

– Olen ollut todella tyytyväinen jokaiseen Best-Caravanilla tekemääni kauppaan ja palvelu on ollut aina hyvää. Huoltopalvelutkin ovat toimineet ja olen niitä käyttänytkin. Eläkeläisenä haluan tehdä käsilläni vielä jotain ja osaan korjailla asioita aika paljon itse, mutta kun tarvitsen ammattimiehen apua asuntoautoni kanssa, turvaudun Best-Caravaniin, Unto kertoo.

Todella tyytyväinen

Kun Untolta kysytään, mistä asuntoauto tai -vaunu kannattaa hankkia, on vastaus ilmiselvä.

– Olin kerran huoltoasemalla, kun mies tuli ihastelemaan matkailuautoani ja kertoi, että hän on pitkään haaveillut vastaavasta autosta. Hän kyseli kaikenlaista ja minä vastailin minkä osasin. Lopuksi hän tiedusteli, mistä autoa kannattaisi etsiä. Minä sanoin, että mene Kuopion Best-Caravaniin. Siellä on sellainen kaveri kuin Jauhiaisen Reijo, häneen kannattaa ottaa yhteyttä, Unto päättää.

Best-Caravan Oy myy monien eri merkkien matkailuautoja ja -vaunuja. Yritys edustaa Euroopan eniten myytyjä merkkejä. Best-Caravanilta löydät erilaisiin käyttötarkoituksiin ja erilaisille budjeteille sopivia vaihtoehtoja. Uusien autojen ja vaunujen lisäksi löytyy myös vaihdokkeja. Toimipisteitä on Hyvinkäällä, Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Espoossa. Huolto- ja korjauspalvelut ovat saatavilla kaikille merkeille. CaravanMarketin valikoimiin kuuluvat niin varaosat kuin retkeilyvarusteetkin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi