Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Veikko Kainulainen: ”Kaikki palvelut löytyvät saman katon alta”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Sonkajärveläinen Veikko Kainulainen on harrastanut matkailuvaunuja ja –autoja jo 80-luvulta lähtien. Hän on ollut Kuopion Best Caravanin asiakas jo pidemmän aikaa ja asioinut liikkeessä aiemmankin omistajan aikaan. Viimeisimmäksi Veikko korjautti Kuopion Best Caravanissa, Hobby-merkkisen, kahdeksannen asuntoautonsa kun lokki ajon aikana lensi päin ikkunaa. Korjauksen yhteydessä autoon tehtiin myös tiiveysmittaus.

– Ostimme tämän auton noin vuosi sitten toisesta Best Caravanin liikkeestä. Olen asioinut Kuopiossa jo pidemmän aikaa. Olin aikaisemman HS Pitkäsen asiakas ja siirryin sitten luontaisesti Best Caravanille. Olen harrastanut vaunuiluhommaa 80-luvulta lähtien ja 2002 ostin ensimmäisen matkailuauton. Tämä on nyt kahdeksas autoni, Veikko kertoo.

Veikko on ehtinyt kokeilla monia merkkejä sekä vaunuissa että autoissa. Veikon uusin, Hobby-merkkinen auto on rekisteröity neljälle.

– Erillisvuoteet ovat korkean tavaratilan päällä. Ruokailuryhmän päällä on toinen sähköisesti alaslaskettava vuode. Arvostan tässä autossa sitä, että tässä on iso perätila. Mukaan mahtuvat niin pyörät kuin tuolit. Auto on reilun seitsemän metriä pitkä ja tyylikäs, Veikko kuvailee.

Kuopion huolto korjasi lokkikolarin jäljet

“Se oli hirveä pamaus ajaessa! Ikkunaan tuli halkeamia. Laitoin Kuopion Best Caravanin Kivimäen Matille viestiä tapauksesta, ja hän otti minuun pian yhteyttä.”

Heinäkuussa Veikko oli ajelemassa autollaan kohti etelää, kun lokki törmäsi asuntoauton viistoon kattoikkunaan. Veikko otti yhteyttä vakuutusyhtiöön, joka lupasi omavastuun jälkeen korjata vahingon.

– Se oli hirveä pamaus ajaessa! Ikkunaan tuli halkeamia. Laitoin Kuopion Best Caravanin Kivimäen Matille viestiä tapauksesta, ja hän otti minuun pian yhteyttä. Käytin siellä autoa nopeasti. Huollon Vartiainen on mukava ja touhukas mies. Hän pisti mustilla teipeillä halkeamat umpeen siksi aikaa, kunnes uusi ikkuna saatiin.

– Kattoikkuna piti tilata Saksasta, joten sen toimituksessa kesti vähän aikaa. Lopulta siirsimme asennusta vielä vähän, jotta saimme tehtyä vuositiiveystarkastuksen samassa yhteydessä, Veikko kertoo.

Huolto näppärästi liikkeen yhteydessä

“Minulla ei ole tähän mennessä käynyt mielessäkään viedä autoa muualle kuin Kuopioon.”

Veikon mukaan erityisesti Kuopion toimipisteen huollossa kaikki toimii moitteettomasti. Hän on aiemmin asioinut toisessa ketjun liikkeessä, jossa hän olisi halunnut seurata autonsa korjausta.

– En päässyt silloin ollenkaan mukaan huollon puolelle. Toivottavasti Kuopiossa ei jatkossa oteta samaa linjaa, Veikko ihmettelee.

– Minulla ei ole tähän mennessä käynyt mielessäkään viedä autoa muualle kuin Kuopioon. Merkkiliikeenä Kuopion Best Caravan saa huoltaa Hobby-autoni ja tehdä tiiveystarkastukset. Best Caravanin aikana huolto on siirretty liikkeen yhteyteen, mikä on hyvä juttu, sillä aiemmin huolto oli kauempana. Nyt kaikki palvelut löytyvät saman katon alta, Veikko sanoo tyytyväisenä.

Best-Caravan Oy myy monien eri merkkien matkailuautoja ja -vaunuja. Yritys edustaa Euroopan eniten myytyjä merkkejä. Best-Caravanilta löydät erilaisiin käyttötarkoituksiin ja erilaisille budjeteille sopivia vaihtoehtoja. Uusien autojen ja vaunujen lisäksi löytyy myös vaihdokkeja. Toimipisteitä on Hyvinkäällä, Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Espoossa. Huolto- ja korjauspalvelut ovat saatavilla kaikille merkeille. CaravanMarketin valikoimiin kuuluvat niin varaosat kuin retkeilyvarusteetkin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi