Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

“Asiantuntevat luennoitsijat ovat kyllä parasta tässä seminaarissa”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Pirkkalassa sijaitsevassa Kirkonkylän koulussa on meneillään koulun peruskorjaus- ja laajennushanke. Pirkkalan kunnan eri alojen ammattilaisista koostuva tiimi lähti Nova Scholaan hakemaan rakennushankkeen kannalta tärkeää tietoa ja uusia ideoita.

– Hyvän ruoan ja loistavan seuran lisäksi asiantuntevat luennoitsijat ovat kyllä parasta tässä seminaarissa, Kirkonkylän koulun rehtori Mikko Salkinoja hymyilee.

Pirkkalasta Nova Scholaan lähti rehtoreita ja opetustoimen sekä tilapalveluiden henkilöstöä.

– Olin viime vuonna jo Nova Schola -seminaarissa ja osaltaan sen hyvien kokemusten myötä meitä tulikin tänä vuonna isompi porukka, Salkinoja jatkaa.

Apua henkilöstöjohtamiseen ja muutokseen

“Parhaimmat hyödyt, mitä olen tästä seminaarista saanut omaan rakennushankkeeseen liittyvät varmasti henkilöstöjohtamiseen. Siihen, kuinka muutosta kannattaa viedä eteenpäin ja siihen, kuinka siihen liittyy erilaisia vaiheita.”

Tässä vaiheessa Kirkonkylän koulun peruskorjaus- ja laajennushanke on siinä vaiheessa, että valmiina ovat arkkitehdin luonnokset.

– Karkeasti ottaen ulkoseinien paikat on laitettu paikalleen ja tässä vaiheessa lähdemme miettimään sisätiloja, opetuksen tiloja ja pedagogisia ratkaisuja, mitä niissä tiloissa tulee tapahtumaan ja sitä, mikä olisi paras ryhmittely esimerkiksi kalustukselle, Salkinoja listaa.

– Parhaimmat hyödyt, mitä olen tästä seminaarista saanut omaan rakennushankkeeseen liittyvät varmasti henkilöstöjohtamiseen. Siihen, kuinka muutosta kannattaa viedä eteenpäin ja siihen, kuinka siihen liittyy erilaisia vaiheita, Salkinoja jatkaa.

Kultahippuja jokaisesta esityksestä

Isolla tiimillä osallistumisesta on hyötyä myös siksi, että kaikki ovat kokoontuneet saman pöydän ääreen keskustelemaan.

– Se varmasti kantaa tuolla kunnan tasolla, että syntyy yhteistä ymmärrystä siitä, mitä se koulurakentaminen tänä päivänä on, mitä se vaatii ja mitkä ovat sellaisia asioita, joita pedagogit arvostavat. Myös sellaisia asioita on tullut, mitä tilapalvelun täytyy huomioida rakennuksia tilatessa, Salkinoja avaa.

– Seminaareista jää yleensä mieleen sellaiset muutamat kultahiput, niin täältä on jäänyt jokaisesta esityksestä joitakin sellaisia pointteja, jotka ovat tarttuneet jatkokehittelyä varten omaan mieleen, Salkinoja summaa.

FCG tarjoaa asiakkailleen koulutus- ja valmennuspalveluita, jotka tukevat ammatillista osaamista, johtamista ja työyhteisöjen kehittämistä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi