Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

“Parasta tässä on se, että olemme tiiviissä ympäristössä lähellä asiakkaitamme”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Pohjoismaiden suurin moduulitilojen toimittaja Adapteo tuo ratkaisuja asiakkaidensa tilantarpeisiin. FCG:n vuosittain järjestämä Nova Schola -konferenssi tarjosi mukana olleille Adapteon edustajille paljon hyviä keskusteluja sekä suoria liidejä myyntiin. Erityisesti iltaohjelma mahdollisti hyvin avoimen keskustelun alan ammattilaisten välillä, mitä ei virallisemmissa yhteyksissä usein pääse syntymään.

– Meidän tehtävämme on löytää ratkaisuja niin haastaviin väistötilaratkaisuihin kuin pysyviin ratkaisuihin. Jos tarvitset uutta toimitilaa, koulua tai päiväkotia, niin meiltä löytyy ratkaisut kaikkeen tarjontaan, summaa Adapteon tekninen myyntipäällikkö Niko Oksa.

Avoin keskustelu auttaa ymmärtämään asiakkaita paremmin

“Paras anti oli ehdottomasti avoin keskustelu yhteisistä asioista ja haasteista. Tämä auttaa meitä ymmärtämään asiakkaidemme ongelmia paremmin.”

Konferenssi toimi kohtaamispaikkana kuntien viranhaltijoille, luottamushenkilöille ja palveluntuottajille. Saman katon alla olivat siis kaikki, jotka ovat suunnittelemassa, toteuttamassa tai päättämässä siitä, millaisia kuntien koulu- ja päiväkotitilat ovat.

– Parasta tässä on se, että olemme tiiviissä ympäristössä lähellä asiakkaitamme. Siinä syntyy automaattisesti vuorovaikutusta. Iltatilaisuus oli tähän erityisen hyvä. Suomalaiset ovat normaalisti vähän jäyhiä avaamaan keskustelua, mutta kun ollaan hieman rennommissa merkeissä, niin keskustelu kyllä lähtee sieltä soljumaan luonnollisesti, Oksa hymyilee.

– Silloin syntyy myös sitä avointa keskustelua, kun puhutaan työn ulkopuolella. Paras anti oli ehdottomasti avoin keskustelu yhteisistä asioista ja haasteista. Tämä auttaa meitä ymmärtämään asiakkaidemme ongelmia paremmin, Oksa jatkaa.

Kymmenkunta liidiä kotiinviemisiksi

FCG:n Nova Schola -konferenssin ympärille luoma konsepti on Oksan omien sanojen mukaan juuri sopiva. Avointen keskustelujen lisäksi jäi kotiinviemisiksi myös kymmenkunta liidiä.

– Näissä liideissä on kyllä ihan työstettävää markkinaa tästä eteenpäin, kun pääsemme oman toimipisteen ääreen ja jalkautumaan myyntikentälle, Oksa sanoo.

– En näe syytä, miksi emme tulisi tänne myös ensi vuonna. Pystymme esimerkiksi jonkin puheenvuoron loputtua usein kertomaan, että meillä muuten olisi tähän teille ratkaisu ja tällainen vaihtoehto tarjolla, Oksa toteaa.

FCG tarjoaa asiakkailleen koulutus- ja valmennuspalveluita, jotka tukevat ammatillista osaamista, johtamista ja työyhteisöjen kehittämistä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi