Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

“Nova Schola on yksi tämän kentän merkittävimmistä tapahtumista”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Tuusulan kunnasta lähti laaja tiimi tämän vuoden Nova Scholaan. Mukana oli tilapalveluiden työntekijöitä, rehtoreita ja sivistystoimen asiantuntijoita. Konferenssin paras anti tänä vuonna oli tutkimustiedon saaminen uusista oppimisympäristöistä.

– Mielestäni FCG:n ydinosaamista on se, että he löytävät oikeat alan ihmiset yhteen ja tietävät mitä tapahtuu koulutuksen kentällä Suomessa. He löytävät oikeanlaiset puheenvuorot ja vahvuutena on myös se, että he kuuntelevat kenttää, Tuusulan kunnan sivistysjohtaja Virpi Lehmusvaara kehuu.

“On tärkeää kuulla muita ja sitä kautta kehittää omaa toimintaansa”

“Sitä ei voi mennä laput silmillä ja uskoa, että me teemme vain oikeita asioita siellä omassa kunnassa, vaan on tärkeää kuulla muita ja sitä kautta kehittää omaa toimintaansa.”

Lehmusvaara odotti saavansa tutkimustietoa uusista oppimisympäristöistä. Odotukset täyttyivät ja tulosten kuuleminen oli hänen mukaansa herättävää.

– Se kannustaa meitä, että suunta tässä ympäristöjen kehittämisessä on oikea. Se muistuttaa myös meitä siitä, että meidän täytyy vahvistaa pedagogiaamme, Lehmusvaara pohtii.

Nova Schola on hyvä tilaisuus tavata kollegoita ja reflektointi heidän kanssaan on tärkeää.

– Sitä ei voi mennä laput silmillä ja uskoa, että me teemme vain oikeita asioita siellä omassa kunnassa, vaan on tärkeää kuulla muita ja sitä kautta kehittää omaa toimintaansa, Lehmusvaara sanoo.

Koko tiimi mukaan Nova Scholaan

Isolla porukalla Tuusulan kunnasta konferenssiin lähtenyt Lehmusvaara aikoo osallistua myös ensi vuonna ja kehottaa muita tekemään samoin.

– Kuntien sivistystoimen johtoryhmien kannattaa tulla tänne, totta kai myös asiantuntijoiden ja erilaisten yritysten kannattaa tulla. Sanoisin, että kun lähtee tällaiseen ja satsaa siihen, kannattaa ottaa vähintään työpari mukaan, mielellään koko oma tiimi, Lehmusvaara summaa.

FCG tarjoaa asiakkailleen koulutus- ja valmennuspalveluita, jotka tukevat ammatillista osaamista, johtamista ja työyhteisöjen kehittämistä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi