Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Finlandia-talo taipuu moneksi Keskuskauppakamarin tarpeiden mukaan

Keskuskauppakamari on järjestänyt Finlandia-talolla erilaisia tapahtumia ja konferensseja jo yli 30 vuoden ajan. Laadukkaat, aivan Helsingin ydinkeskustan läheisyydessä sijaitsevat tilat tarjoavat tapahtumille ainutlaatuisen ympäristön. Keskuskauppakamarin ja Finlandia-talon välissä ei toimi lainkaan tapahtumatoimistoa, vaan tapahtumat tuotetaan suoraan yhdessä.

Keskuskauppakamarin tarkoitus on toimia elinvoimaisen Suomen puolesta ja yritysten olemassaolon vahvistamiseksi yritysten puolestapuhujana. Keskuskauppakamari varmistaa sen, että yritysten ääni kuuluu silloin, kun tehdään tärkeitä yhteiskunnallisia päätöksiä.

– Autamme yrityksiä avaamaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia paikallisesti, kansallisesti sekä kansainvälisesti, kiteyttää Keskuskauppakamarin markkinointisuunnittelija ja konferenssipäällikkö Kirsi Loikas.

Tunnettu ja laadukas kokonaisuus hyvällä sijainnilla

Keskuskauppakamarilla ja Finlandia-talolla on pitkä yhteinen historia. 30 vuoden aikana on Finlandia-talolla järjestetty useita ja taas useita Keskuskauppakamarin tapahtumia aina pienemmistä kokouksista suuriin konferensseihin ja kansainvälisiin tapahtumiin.

“On ollut ilo huomata, että Finlandia-talo haluaa kehittää toimintaansa.”

– Järjestämme paljon sellaisia tilaisuuksia, joihin tulee alueellisten kauppakamareiden edustajia ja elinkeinoelämän johtohenkilöitä. Meille on tärkeää, että paikka on tunnettu, laadukas sekä hyvien kulkuyhteyksien päässä.

– On ollut ilo huomata, että Finlandia-talo haluaa kehittää toimintaansa. Yksi esimerkki tästä on ruokatuotteeseen panostaminen. He kantavat vastuullisuudesta sekä eettisyydestä huolta ja pyrkivät käyttämään lähituotettua ruokaa. Erityisesti panostetaan siihen, ettei ruokahävikkiä tulisi, Loikas painottaa.

”Voin suositella Finlandia-taloa lämpimästi niin isompiin kuin pienempiinkin tapahtumiin”

Yhteisten vuosien aikana ovat molemmat toimijat oppineet tuntemaan toistensa toimintatavat. Yhteyttä pidetään tiiviisti puolin ja toisin. Loikas kokee, että Finlandia-talo osaa katsoa asioita asiakkaan näkökulmasta sekä vastata erilaisiin haasteisiin, joita tapahtumien tuottamiseen liittyy.

– Finlandia-talon yhteyshenkilömme tietävät toiveemme ja tarpeemme. He ovat erittäin sitoutuneita ja tuntevat meidän toimintatapamme. Se auttaa todella paljon, kun yhdet oikeat ihmiset hoitavat asioitamme. Olemme tottuneet työskentelemään heidän kanssaan ja tuntuu, kuin olisimme kollegoita, Loikas sanoo.

– Voin suositella Finlandia-taloa lämpimästi niin isompiin kuin pienempiinkin tapahtumiin.

Finlandia-talo on kongressi- ja tapahtumakeskus, joka tarjoaa puitteet niin kokouksille, konserteille, näyttelyille ja kansainvälisille kongresseille kuin räätälöidyille yritystapahtumille ja yksityistilaisuuksillekin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi