Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Finlandia-talon palveluasenne auttaa onnistuneen tapahtuman luomisessa

Autoalan Keskusliiton järjestämä AKL Summit & Expo -tapahtuma kokoaa vuosittain yhteen autoalan ammattilaiset. Finlandia-talo on tarjonnut tapahtumalle tarvittavat erinomaiset puitteet jo kolme kertaa sen viisivuotisen historian aikana. Finlandia-talon palveluasenteella ja osaamisella on merkittävä rooli tapahtuman onnistumisessa kerta toisensa jälkeen.

Autoalan Keskusliitto on auto- ja konekaupan palveluita ja työmarkkinaetuja tuottava toimija, jonka tehtävänä on erityisesti parantaa sen jäsenyritysten toimintaympäristöä. Ensimmäinen AKL Summit & Expo järjestettiin Finlandia-talon Veranda-tiloissa vuonna 2014.

– Meitä oli silloin paikalla hieman yli 400 henkilöä. Vuonna 2018 tapahtuma keräsi paikalle jo noin 750 henkilöä, kertoo Autoalan Keskusliiton kehitysjohtaja Jari Ketola.

Saapuminen ja ruokailut tärkeässä roolissa

Vuonna 2018 näyttelytilana toimi Piazza. Pää- ja rinnakkaissaleina olivat puolestaan Finlandia-sali, Helsinki-sali sekä ravintolasali. Autoalan B2B-tapahtumaa järjestettäessä yllättävän tärkeää on Ketolan mukaan se, että paikalle pääsee suoraan omalla autolla.

– Autokauppiaat tulevat tapahtumaan mielellään autolla. Vaikka Finlandia-talon sijainti onkin keskeinen, on autolla saapumisella meille yllättävän suuri rooli, Ketola naurahtaa.

– B2B-tapahtumaa järjestettäessä tärkeässä roolissa on myös ruokailu. Aamupalan, lounaan, iltajuhlien ja kaikkien muidenkin suunnittelu on Finlandia-talon kanssa ollut erinomaisen hyvää. Olemme saaneet herkullisia ja maittavia aterioita, Ketola kehuu.

“He ovat aina olleet valmiita auttamaan meitä”

“He ovat aina olleet valmiina auttamaan meitä kaikenlaisissa asioissa ja kysymyksissä. Sitä kautta olemme onnistuneet luomaan hyvän tapahtuman.”

Erityistä kiitosta Ketolalta saa Finlandia-talon henkilökunta ja heidän palveluasenteensa. Kokonaisuutena Autoalan Keskusliitto on todella tyytyväinen yhteistyöhön Finlandia-talon kanssa. Yhteistyötä aiotaan myös jatkaa – vuoden 2019 AKL Summit & Expo järjestetään missäs muualla kuin Finlandia-talossa.

– He ovat aina olleet valmiina auttamaan meitä kaikenlaisissa asioissa ja kysymyksissä. Sitä kautta olemme onnistuneet luomaan hyvän tapahtuman, Ketola painottaa.

Finlandia-talo on kongressi- ja tapahtumakeskus, joka tarjoaa puitteet niin kokouksille, konserteille, näyttelyille ja kansainvälisille kongresseille kuin räätälöidyille yritystapahtumille ja yksityistilaisuuksillekin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi