Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

“He näkevät asiakkaan tarpeet, ymmärtävät, kuuntelevat ja ovat läsnä”

Tanssikoulu DCA on pääkaupunkiseudulla toimiva, taiteen perusopetusta tarjoava tanssikoulu. Kun koulu täytti 20 vuotta, järjestettiin sen kunniaksi gaalanäytös. Upeat puitteet yhteensä yli 400 tanssijalle ja yli tuhatpäiselle yleisölle tarjosi Finlandia-talo.

– Tavoitteenamme oli järjestää gaalanäytös ja -juhla. Meidän piti tietysti myös miettiä, mikä on se toimiva paikka, missä voimme järjestää sen kaiken, mitä sen illan aikana halusimme tuoda, kertoo Tanssikoulu DCA:n omistaja, tanssinopettaja ja koreografi Anitra Ahtola.

– Meillä oli kuitenkin tanssimassa yli 400 tanssijaa ja yli tuhat katsojaa. Gaalan jälkeen halusimme vielä jatkaa iltaa yhdessä kaikenikäisten tanssijoidemme ja vieraidemme kanssa, Ahtola jatkaa.

Finlandia-talon tiimi ymmärsi vision

Juhlapaikaksi valikoitui Finlandia-talo. Ahtolan mukaan Finlandia-talon tiimi ymmärsi heidän tarpeensa ja visionsa juhlan suhteen todella hyvin.

– Finlandia-talo on mielestäni kokonaisuutena aivan uskomattoman upea tila. Finlandia-talo on parhaimmillaan siinä, miten he kuuntelevat, ymmärtävät ja auttavat asiakasta. Esitimme paljon kysymyksiä ja saimme vastaukset aina. Sen kyllä näki, että täällä järjestetään paljon tapahtumia, Ahtola sanoo.

“Kaikki on mennyt superhyvin”

“Se, miten he näin yrittäjänkin näkökulmasta asiakasta palvelivat, oli todella ihanaa. He näkevät asiakkaan tarpeet, ymmärtävät, kuuntelevat ja ovat läsnä.”

Kokonaisuutena juhlatilaisuus oli todella hyvin onnistunut ja Ahtolan mukaan varmasti ikimuistoinen koko DCA-perheelle. Hän on kiitollinen kaikille tanssijoille, vanhemmille ja katsojille, mutta myös Finlandia-talon tiimille kaikesta siitä avusta ja tuesta, mitä he saivat.

– Meille tuli sellainen olo, että tämä meidän tapahtumamme oli tärkeä myös Finlandia-talolle. Se, miten he näin yrittäjänkin näkökulmasta asiakasta palvelivat, oli todella ihanaa. He näkevät asiakkaan tarpeet, ymmärtävät, kuuntelevat ja ovat läsnä, Ahtola kuvailee.

– Tämä prosessi lähti käyntiin jo viime keväänä. Väliin mahtui paljon kaikkea. Tämä on ollut hieno matka ja kaikki on mennyt superhyvin, Ahtola kiittelee.

Finlandia-talo on kongressi- ja tapahtumakeskus, joka tarjoaa puitteet niin kokouksille, konserteille, näyttelyille ja kansainvälisille kongresseille kuin räätälöidyille yritystapahtumille ja yksityistilaisuuksillekin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi