Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

”Finlandia-talo todella pisti parastaan”

Valtioneuvoston kanslia on yksi 12 ministeriöstä, ja sen vastuulla on muun muassa pääministerin työn tukeminen sekä useiden yhteiskuntapoliittisten asioiden yhteensovittaminen. Vuonna 2017 Valtioneuvosto halusi juhlia Suomen satavuotista itsenäisyyttä yhdessä kaikkien ministeriöiden kesken.

– Tapahtuman järjestelyt hoidettiin kokonaisuudessaan yhteistyössä Finlandia-talon kanssa, Valtioneuvoston kansliassa toimialajohtajana työskentelevä Kaija Uusisilta kertoo.

Helsingin ytimessä sijaitseva Finlandia-talo Oy on monipuolinen tapahtumatalo, joka järjestää asiakkaiden toiveiden mukaisia, suuria ja pieniä tilaisuuksia ja juhlia. Yrityksen pyrkimyksenä on tarjota asiakkailleen kokonaisvaltainen kokemus. Yrityksellä on ammattitaitoinen ja tasokas ravintolapalvelu, joka tuottaa ruokapalvelut kaikkiin tapahtumiin.

Ainutlaatuiset tarjoilut

– Finlandia-talo tarjosi meille niin sanotun räätälöidyn kokonaispaketin tämän tilaisuuden järjestämiseen. Hankimme Finlandia-talon kautta kaikki keskeiset elementit, joita tapahtuman järjestämiseen tarvittiin, Uusisilta selventää.

Keskeistä tapahtuman järjestämisessä oli tarjoilun järjestäminen, josta Finlandia-ravintolat vastasi. Valtioneuvoston kanslian esittämät toiveet muun muassa pientuottajien, lähiruoan ja ympäristöystävällisyyden huomioimisesta toteutettiin.

“Finlandia-talo tarjosi meille koko ammattitaitonsa käyttöön hyvällä, rennolla ja yhteistyöhaluisella otteella.”

– Finlandia-talo pisti todella parastaan. Tarjoilun hoitanut ravintolapalvelu todellakin suunnitteli meidän tilaisuuteemme ainutlaatuisen menun, jota ei ollut koskaan aikaisemmin missään muussa tilaisuudessa ollut.

Koko ammattitaito käyttöön

Tapahtuman järjestelyihin erittäin tyytyväinen Uusisilta kertoo, että Finlandia-talon ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa oli mahtavaa työskennellä. Ammattilaiset ottivat asian omakseen ja miettivät, miten juhlista saa järjestettyä juuri asiakkaan toiveiden mukaisen.

– Finlandia-talo tarjosi meille koko ammattitaitonsa käyttöön hyvällä, rennolla ja yhteistyöhaluisella otteella, Uusisilta kiittää.

Finlandia-talo on kongressi- ja tapahtumakeskus, joka tarjoaa puitteet niin kokouksille, konserteille, näyttelyille ja kansainvälisille kongresseille kuin räätälöidyille yritystapahtumille ja yksityistilaisuuksillekin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi