Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

”Koneet ovat parhaimpia, mitä tähän tarkoitukseen maailmasta löytyy”

Perheyhtiö MSK Group on kasvava ratkaisutoimittaja liikkuville työkoneille. Prima Powerin toimittama ja pitkälle viedyllä automaatiojärjestelmällä varustettu yhdistelmäkone mahdollistaa sen, että kappaleita voidaan valmistaa ilman ihmiskäden kosketusta aina raaka-aineesta valmiiksi saakka.

Muille toimittamiensa työkoneiden lisäksi yhtiö valmistaa myös omia tuotteita. Yhteistyö Prima Powerin kanssa keskittyy ohutlevytuotteiden valmistuksen automatisointiin.

– Prima Powerin toimitus sisältää meillä FMS-järjestelmän, joka toimittaa levyt automaattisesti ja poimii tuotteet takaisin järjestelmään. Sen lisäksi toimitukseen kuuluu myös Laser Combi -kone, jossa on lävistysyksikkö ja laseryksikkö. Kaikki nämä järjestelmät on integroitu toisiinsa ja automatisoitu, kertoo MSK Groupin myyntijohtaja Jan Tapanainen.

– Tällä koneella me pystymme tuottamaan kappaleita ilman, että niitä tarvitsee käsin käpälöidä. Kappaleet voidaan valmistaa todella vähäisellä ihmisen kosketuksella raaka-aineesta aina valmiiksi kappaleeksi. Voimme valmistaa monipuolisia osia ja sen jälkeen vielä kuljettaa ne varastointipaikalle, jatkaa tuotantopäällikkö Taneli Mikkola.

koneet

Luotettavaa tekniikkaa ja pidettyjä lupauksia

“Koneet ovat parhaimpia, mitä tähän tarkoitukseen maailmasta löytyy.”

Yhteistyö Prima Powerin kanssa on sujunut hyvin. Lupauksista ja sovituista aikatauluista ollaan pidetty kiinni. Mikkolan mukaan tekniikka on luotettavaa, eikä häiriöitä ole toistaiseksi ollut. Kokonaisuus on ollut kaikkinensa sujuva.

– Olemme olleet todella tyytyväisiä Priman toimintaan tässä projektissa. Meillä on tässä tilavaraus toisellekin yksikölle ja Prima on hyvin vahva ehdokas, kun sitä lähdetään miettimään, kiittelee MSK Groupin toimitusjohtaja Markus Näsi.

– Kokemustemme valossa voin suositella Primaa. Tekijät ovat ammattilaisia ja palvelu on hyvää. Koneet ovat parhaimpia, mitä tähän tarkoitukseen maailmasta löytyy, Mikkola toteaa.

msk-group

Prima Power on yksi maailmanmarkkinoiden johtavia levyntyöstökoneisiin ja -järjestelmiin erikoistuneita yrityksiä. Sen monipuolinen tuotevalikoima palvelee asiakkaita yli 70 maassa. Prima Powerin tuotantoyksiköt sijaitsevat Suomessa, Italiassa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi