Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Pitkäjänteistä kumppaniyhteistyötä 

Lojer Oy on Pohjoismaiden suurin sairaalakalusteiden ja hoitokalusteiden valmistaja. Yritys ylläpitää kolmea tehdastaan Suomessa – Sastamalassa, Hollolassa ja Kempeleessä, joista Sastamalan tehdas toimii keskeisenä yksikkönä.

– Täällä Sastamalan tehtaassa valmistetaan osia kaikille yksiköille, mukaan luettuna laserleikkausosat ja särmäystä vaativat komponentit, kertoo osavalmistuksen työnjohtaja Timo Helenius.

Pullonkaulat auki uusilla tuotantolaitteilla

Toni Lehtinen, laseroperaattori Lojerilla, kertoo yrityksen tuoreesta 6kW tasolaserista, joka on yhdistetty noin 40-paikkaiseen CTL-varastoon. Tähän yhdistyy LST-purkurobotti ja purkumatto, joka helpottaa käsinpurkamista. Lisäksi yritys hyödyntää kahta erikokoista särmäyspuristinta.

Helenius muistelee, kuinka vuonna 2005 Lojer hankki ensimmäisen Finn-Powerin särmäyspuristimen. Se jätti jälkeensä positiiviset kokemukset. Särmäyspuristin alkoi hiljattain käydä pieneksi, ja myös tuotannon pullonkaulaksi. Lähdimme selvittämään uuden särmäyspuristimen hankintaa ja tällöin tuli myös ilmeiseksi, että vanha tasolaser alkoi kapasiteetiltaan olla pullonkaula ja myös jo elinkaarensa päässä.

Valinta kotimaisen kumppanuuden puolesta

Hankinnoissa ei ole kyse vain tehokkuudesta ja kustannuksista vaan myös yrityksen arvoista. Lojer arvostaa kotimaisuutta ja pitkäjänteistä kumppaniyhteistyötä, minkä vuoksi yrityksen valinta kohdistui Finn-Poweriin, kertoo Helenius

– Automaation käyttö on keskeinen osa Lojerin valmistusprosessia, erityisesti miehittämättömässä ajossa. Levyvarasto syöttää uutta levyä ja poistaa käytettyjä, kun taas purkurobotti käsittelee uusia leikkauksia, kertoo Lehtinen.

Leikkuunopeudet Lojerilla ovat kasvaneet kymmenkertaisiksi, ja samalla tuottavuus on kasvanut 25%. Tämä tarkoittaa huomattavasti suurempia kappalemääriä, jotka käsitellään tehokkaammin.

Luotettava yhteistyö ja huoltopalvelut

Lehtinen korostaa, kuinka Finn-Powerin huolto- ja tukipalvelut ovat toimineet saumattomasti. Vasteaika ongelmille on lyhyt, ja apua saadaan tarvittaessa heti etäyhteyksien kautta. Jos tarpeen on, Finn-Powerin huoltomiehet saapuvat nopeasti paikalle.

Finn-Powerin joustavuus on ollut Lojerille myönteinen yllätys. Erityisesti käyttöönoton aikana yritys on tarjonnut tukea myös iltaisin.

– Suosittelen Finn-Poweria kaikille. Heti alusta saakka yhteistyö on ollut sujuvaa ja luontevaa ja he ovat olleet luotettava yhteistyökumppani, jonka kanssa asiat mitä on sovittu ovat toteutuneet luvatusti ja sovitussa aikataulussa, Helenius päättää.

Prima Power on yksi maailmanmarkkinoiden johtavia levyntyöstökoneisiin ja -järjestelmiin erikoistuneita yrityksiä. Sen monipuolinen tuotevalikoima palvelee asiakkaita yli 70 maassa. Prima Powerin tuotantoyksiköt sijaitsevat Suomessa, Italiassa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.