Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

”Kyseessä on laadukas, nopea ja joustava yritys”

Vuonna 2010 perustettu Kotkamills Oy valmistaa muun muassa kuluttajapakkauskartonkia ja laminaattipaperia kahdella eri tehtaallaan Kotkassa sekä Tainionkoskella. Tehtailla käytetään runsaasti erilaisia venttiilejä ja sähkömoottoreita, joiden huollosta Flowplus Oy on vastannut jo pitkään hyvin kokemuksin.

Huoltotöiden lisäksi Flowplus varastoi Kotkamillsin suurimmat venttiilit.
– Flowplus tekee meille venttiilien huoltotoimenpiteitä sekä moottorien käämintää ja uppopumppujen huoltoja. Lisäksi he varastoivat suurimpia venttiilejämme, Kotkamillsin tekninen palvelupäällikkö Jan Lousa kertoo.

– Kaikki venttiileihin ja moottoreihin liittyvät työt ovat erikoisammattiosaamista, ja silloin on järkevämpää hankkia se osaaminen tällaiselta lähitoimittajalta, hän jatkaa.

Kotkamills valvoo, Flowplus toteuttaa

Lousa kertoo palvelun säilyneen korkealla tasolla koko kumppanuuden ajan. Helpoksi yhteistyön on tehnyt erityisesti se, että Kotkamillsin osalta riittää valvonta, Flowplussan toteuttaessa huolto- ja vaihtotyöt.

“Voimme luottaa Flowplussan osaamiseen ja suositella heidän palvelujaan myös muille vastaaville teollisuusyrityksille.”

– Seisokkiaika on niin kriittisen lyhyt, että tarvitsemme tällaisen yhteistyökumppanin. Flowplus tuntee tehtaan tavat ja seisokit, ja venttiilien toimintavarmuus tietenkin paranee, kun niitä huolletaan ennakkoon ja vaihdetaan määräaikavälein.

Tutut työntekijät takaavat laadun

Positiiviset kokemukset pitkältä ajalta varmistavat sen, että yhteistyö tulee jatkumaan myös tulevaisuudessa. Samasta syystä Flowplussan palveluja voi suositella myös muille.

– Meillä on pitkä yhteistyöhistoria – siellä on tutut miehet, jotka tuntevat venttiili- ja moottorikantamme. Yhteistyötä on helppo jatkaa, koska tunnemme toisemme niin hyvin, Lousa toteaa.

– Voimme luottaa Flowplussan osaamiseen ja suositella heidän palvelujaan myös muille vastaaville teollisuusyrityksille. Kyseessä on laadukas, nopea ja joustava yritys, hän sanoo lopuksi.

Flowplus Oy on virtaustekniikan kunnossa- ja käynnissäpitoon erikoistunut yritys, jonka asiakkaita ovat teollisuus, energia ja infra asiakkaat. Yritys korjaa ja huoltaa pumput, venttiilit, sähkömoottorit, generaattorit, mäntäkompressorit ja vaihteet.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.