Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Kodinomaista majoitusta joustavasti ja mutkattomasti

Landis+Gyr on maailman johtava energianhallinnan ja etäluennan asiantuntija. Yritys työllistää noin 6 000 työntekijää reilussa 30 maassa. Jyväskylän Forenomille on majoittunut muun muassa Landis+Gyrin Intiasta Jyväskylän yksikköön vierailemaan tulleita työntekijöitä. Forenomin hotellimajoitusta kodinomaisempi ja yksityisen asunnon vuokrausta joustavampi konsepti on vastannut hyvin Landis+Gyrin tarpeisiin.

Landis+Gyrin päätuotteita ovat älykkäät energiamittarit, etäluentajärjestelmät ja -palvelut sekä älykkäät verkon ratkaisut. Suomen Jyväskylän yksikkö on yksi Landis+Gyrin tuotekehityskeskuksista. Yksikössä työskentelee yhteensä noin 280 työntekijää.

– Forenom tuli meille tutuksi ja tarpeelliseksi siinä vaiheessa, kun tänne Jyväskylään oli ensimmäistä kertaa tulossa kollegamme Intiasta kuudeksi viikoksi opettelemaan ja oppimaan, muistelee johdon assistenttina toimiva Kaija Pelttari.

Mutkatonta ja nopeaa palvelua

Forenomin valintaan vaikuttivat hyvät huoneistot sekä niiden sijainti. Kokonaisuus oli Pelttarin mukaan hinta-laatusuhteeltaan oikein hyvä. Forenom erottui muista vaihtoehdoista myös nopean ja miellyttävän palvelunsa vuoksi.

– Emme halunneet hotellimajoituksia kuudeksi viikoksi kenellekään, koska pelkäsimme, että silloin iskee hotellikuolema. Hotellissa ei myöskään pysty majoittumaan yhtä kodinomaisesti kuin Forenomin huoneistoissa, Pelttari toteaa.

“Kaikki kävi kovin joutuisasti.”

– Forenomilta sai vastauksen aina kun kysyi jotain. Liittyipä asia sitten huoneiston lämpötilaan tai esimerkiksi toimimasta lakanneeseen jääkaappiin, hoitui kaikki kätevästi joko puhelimitse tai sähköpostitse. Vastaus tuli melkein aina saman päivän aikana.

– Kaikki kävi kovin joutuisasti. Ihmiset, joiden kanssa asioin, olivat mielestäni hyvin mutkattomia. Ei ollut pelkoa siitä, että pitäisi jotenkin pönöttää tai olla olevinaan jotain muuta kuin oli, Pelttari kuvailee.

”Mielestäni tämä on sellainen palvelu, jota voi suositella ihan rinta rottingilla”

Forenomin ja Landis+Gyrin yhteistyö jatkuu edelleen. Pelttarille on tärkeää se, että heillä on yhteistyökumppani, jonka kanssa toimiessa voi luottaa siihen, että asiat sujuvat. Yhteistyö on tuonut myös konkreettiisia rahallisia hyötyjä majoituskustannuksien pienentymisen myötä.

– Kun ihminen tulee keskellä talvea kuudeksi viikoksi asumaan Suomeen esimerkiksi Intiasta saakka, niin on todella tärkeää, että se, mitä on luvattu, myös pitää, Pelttari painottaa.

– Kokemukseni Forenomista on ollut kaiken kaikkiaan positiivinen. Alussa, kun vasta lähdin ottamaan selvää Forenomin palvelusta, oli ilmassa pientä skeptisyyttä. Olen kuitenkin ollut kaikin puolin tyytyväinen. Mielestäni tämä on sellainen palvelu, jota voi suositella ihan rinta rottingilla!

Forenomin valmiiksi kalustetut asunnot, useat huoneistohotellit sekä hostellit tarjoavat niin lyhyt- kuin pitkäaikaistakin majoitusta ympäri Pohjoismaiden.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.