Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

“Loistavaa laatua loistavaan hintaan”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Rune Endalsvoll on tullut Norjasta seuraamaan Lahden hiihdon maailmanmestaruuskisoja. Hän matkustaa 80 hengen seurueessa, joka on majoittunut Forenomin Aparthotel Lahteen. Koko ryhmä on nauttinut ajastaan niin Suomessa kuin Forenomilla.

– Maailmanmestaruuskisat ovat olleet mahtava kokemus. Tunnelma on hieno ja meillä on ollut hauskaa, Rune kertoo.

“Minä en keksi majoituksesta mitään huomautettavaa ja myös palaute ryhmältämme on ollut erittäin positiivista. Nämä kymmenen päivää Forenomilla ovat olleet todella mukavia.”

– Olemme viihtyneet Forenomilla. Hotelli on lähellä keskustaa ja huoneet ovat mukavat. Varasin majoituksen koko ryhmällemme ja varaamisprosessi oli todella helppo. Myös sisäänkirjautuminen onnistui hienosti, koska meidän ei tarvinnut mennä vastaanoton kautta, vaan avainkoodit lähetettiin meille etukäteen tekstiviestitse, hän jatkaa.

Positiivinen kokemus koko ryhmälle

Ryhmä valitsi Forenomin, koska hinnat olivat sopivat ja välimatka hiihtoareenalle on lyhyt. Niin Lahti kaupunkina kuin hotelli ovat vakuuttaneet heidät.

– Olemme saaneet loistavaa laatua loistavaan hintaan. Hotellihuoneet ovat hyvin varusteltuja ja niissä on kaikki tarvittava. Voimme jopa valmistaa omat ruokamme, mikä on erittäin hieno asia. Vastaanototon hotelli ei ole ollut ongelma, sillä meillä on puhelinnumero, johon voimme soittaa, ja sieltä saatu apu on ollut loistavaa, Rune sanoo.

– Minä en keksi majoituksesta mitään huomautettavaa ja myös palaute ryhmältämme on ollut erittäin positiivista. Nämä kymmenen päivää Forenomilla ovat olleet todella mukavia, hän päättää.

Forenomin valmiiksi kalustetut asunnot, useat huoneistohotellit sekä hostellit tarjoavat niin lyhyt- kuin pitkäaikaistakin majoitusta ympäri Pohjoismaiden.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.