Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Niki Soukkio: ”Ei tule sellaista hotellifiilistä, vaan paikka tuntuu enemmän kodilta”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Niki Soukkio on ammatiltaan valokuvaaja. Hän on tullut Lahteen töihin hiihdon maailmanmestaruuskisojen perässä kuvaamaan itse kisoja sekä Lahden yöelämää. Työmatkoillaan hän majoittuu pääsääntöisesti Forenomin hotelleihin, eikä tämäkään kerta ole poikkeus.

– Onnistuin saamaan viimeisen vapaan huoneen. Matkustan työni perässä usein, ja majoitun Forenomin hotelleissa käytännössä aina, joten konsepti on tuttu, Soukkio kertoo.

“Ensin tulee tekstiviesti, jolla pääsee huoneeseen nukkumaan. Poistuessa tulee toinen, jossa tiedustellaan kokemuksia. Prosessi on ihan täydellinen, ja olen viihtynyt Forenomin hotelleissa hienosti.”

Kaikki tarvittava tieto yhdellä tekstiviestillä

Forenom eroaa tavanomaisista hotelleista siten, että avaimia tai avainkortteja ei käytetä, vaan kaikki toimii tekstiviestitse saatavalla koodilla. Hotellihuoneissa on usein myös ruoanlaittomahdollisuudet.

– Minun yhden hengen huoneessani on vain mikroaaltouuni, mutta hotelli sijaitsee niin lähellä keskustaa, että on helppoa käydä kävellen kaupoissa tai kahvilla, Soukkio sanoo.

– Huoneen varaaminen sujui nopeasti ja kätevästi. Varauksen jälkeen tulee tekstiviesti, jossa on kaikki tarvittava tieto, eli mitään turhia lippuja ja lappuja ei tarvita. Käytäntö on hyvä ja selkeä, kun kaikki olennainen löytyy tekstiviestistä, hän jatkaa.

Vaivaton kokonaispaketti

Erityisen tyytyväinen Soukkio on ollut kokonaisuuden vaivattomuuteen – kaikki on helppoa aina varauksen tekemisestä sisäänkirjautumiseen ja hotellista poistumiseen.

– Ensin tulee tekstiviesti, jolla pääsee huoneeseen nukkumaan. Poistuessa tulee toinen, jossa tiedustellaan kokemuksia. Prosessi on ihan täydellinen, ja olen viihtynyt Forenomin hotelleissa hienosti. Paikoista ei tule sellaista hotellifiilistä, vaan ne tuntuvat enemmän kodilta, Soukkio sanoo lopuksi.

Forenomin valmiiksi kalustetut asunnot, useat huoneistohotellit sekä hostellit tarjoavat niin lyhyt- kuin pitkäaikaistakin majoitusta ympäri Pohjoismaiden.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.